expo

27 mei – 28 jun: Nieuwe Patronen

Hoe word je (via kleding) tot man gemaakt? Wat als je anders wilt? Kan je eigen geschiedenis met terugwerkende kracht gerepareerd worden? Paul van de Waterlaat en Haiko Sleumer onderzoeken via textiel, collagekunst en fotomanipulatie deze vragen en doen in de expositie Nieuwe Patronen een poging om het individuele en collectieve verleden te herschrijven. Welke nieuwe mogelijkheden ontstaan er als we gestolde ideeën van mannelijkheid en vrouwelijkheid loslaten?

Tijdens de looptijd van deze expo zal er ook een workshop worden aangeboden om met deze methode aan de slag te gaan en er staat ook een artist talk gepland.

Op zondag 11 juni om 15.00 uur vindt er een artist talk plaats.

Voor meer informatie klik hier.

Nieuwe Patronen is van 27 mei t/m 28 juni 2023 dagelijks gratis te bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur in de benedenruimte van De Cacaofabriek Expo in Helmond.

 

Activiteiten

Voor activiteiten zoals workshops en concerten in onze expositieruimtes dient aangemeld te worden via een aangegeven link, tenzij anders vermeld. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod.

expo nieuwe patronen - artist talk
Op zondag 11 juni vindt er een Artist Talk plaats in zaal 4 van De Cacaofabriek. Hierbij geven de kunstenaars van de expositie Nieuwe Patronen, Paul van de Waterlaat en Haiko Sl...
zo 11 jun - 15:00 - Zaal 4

zoek