Zakelijk

Zakelijk

Een dynamische plek voor jouw evenement

Zakelijk

Dat De Cacaofabriek ook een unieke locatie is voor zakelijke doeleinden, behoeft geen uitgebreide uitleg. Sfeervol ondergebracht in een industrieel en karakteristiek pand, is dit een Helmondse culturele hotspot. Een plek waar creativiteit, ontspanning én inspiratie dagelijkse business zijn. Tel daar de professionele technische faciliteiten bij op, en je hebt alle ingrediënten voor een onalledaags congres, een bijzonder personeelsfeest of een speciale vergadering. Het team van De Cacaofabriek kijkt ernaar uit om alle praktische zaken die nodig zijn om van jouw evenement een succes te maken, tot in de puntjes te verzorgen! 

De mogelijkheden zijn oneindig. Lees snel verder voor meer info over de beschikbare ruimten, bijbehorende capaciteit en verdere faciliteiten. Liever meteen iemand spreken en sparren over je ideeën? Stuur een e-mail naar sales@cacaofabriek.nl of bel naar 0492-768998.

Samen sparren?

Samen sparren?

Neem contact met ons op om te overleggen. Dan bespreken we samen de mogelijkheden om jouw event tot een daverend succes te maken. 

Cacaofabriek logo

Kies een taal