Karakteristieke locatie

Karakteristieke locatie

Stoer, fris, rauw en rijk aan historie

Wie in De Cacaofabriek komt, proeft meteen dat er geschiedenis in de lucht hangt. De naam zegt precies wat het altijd is geweest: een fabriek waar van 1894 tot 1932 cacao en chocolade werd gemaakt. Het oorspronkelijke gebouw van de Koninklijke Nederlandsche Cacaofabriek is een belangrijk voorbeeld van fabrieksarchitectuur uit die tijd. Locatie: de Zuid-Willemsvaart / Cacaokade, ten noordwesten van de Suytkade.

 

Wat dacht je van:

  • Je laptop openklappen in onze brasserie of gezellig een drankje doen op ons terras. Het kan 7 dagen per week vanaf 09:00 uur. 
  • Onze keuken is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 20.30 uur. Check de menukaart en kom een hapje eten in onze brasserie.
  • Een filmpje pakken of een congres bijwonen in een van onze drie filmzalen.
  • Lekker uit je plaat gaan tijdens een concert in onze popzaal, toegankelijk voor ca. 500 gasten. 
  • Netwerken of napraten met een drankje in de hand; in onze foyer kunnen we ca. 400 gasten ontvangen.
  • Vergaderen, een presentatie bijwonen of deelnemen aan een training of workshop. Met vier vergaderzalen - variërend in capaciteit van 6 tot 25 personen - is De Cacaofabriek the place to be.
  • De Cacaofabriek zou niet compleet zijn zonder gevaarlijk lekkere chocolade. Kom ruiken, proeven, beleven én shoppen in onze ambachtelijke chocolaterie! 

Then vs. now

Een iconisch wit gebouw met authentieke industriële elementen en moderne architectonische toevoegingen. Een indrukwekkend hoge constructie met gigantische raampartijen waardoor een enorme bak licht naar binnen valt. Noem De Cacaofabriek gerust een toonaangevende locatie met veel mogelijkheden.

Then vs. now
Then vs. now
Cacaofabriek logo

Kies een taal