Verwachte films in De Cacaofabriek

De Cacaofabriek draait tal van kwaliteitsfilms. Voor het actuele programma kun je kijken onder het tabblad 'film'. Onder deze verwacht pagina vind je de films die verwacht worden in De Cacaofabriek. Elke donderdag start het nieuwe filmprogramma voor de komende week, waarin dus ook op donderdag films in première zullen gaan.

Bekijk het actuele filmprogramma

Verwachte films in De Cacaofabriek

V.A. 07 OKT - HERE WE ARE

De 50-jarige Aharon heeft zich volledig gewijd aan het zorgen voor zijn autistische zoon Uri. Echter is Uri bijna volwassen en vindt zijn moeder dat het tijd is dat hij onafhankelijker gaat leren leven. Op weg naar het instituut waar Uri begeleid gaat wonen krijgt hij een driftbui. Hij kan niet zonder zijn vader, en zijn vader niet zonder hem. Aharon besluit er samen vandoor te gaan. Een hartverwarmende tragikomedie over een vader-zoon relatie, ouder worden en leren loslaten.

V.A. 14 OKT - BENEDETTA

De religieuze Benedetta Carlini sluit zich aan bij het klooster in het Toscaanse Pescia. Van jongs af aan heeft de non religieuze visioenen en schijnt ze in staat te zijn wonderen te verrichten. Het leven in het klooster verandert bij haar komst. De Kerk vermoedt dat Benedetta meer geheimen heeft dan zij doet voorkomen en start een onderzoek naar de vrouw haar beweringen.

Afbeelding ter promotie van de film The French Dispatch

V.A. 21 OKT - THE FRENCH DISPATCH

Met zijn typerende stijl zet Wes Anderson, samen met zijn sterrencast, opnieuw een kunstwerk neer. The French Dispatch presenteert een collectie verhalen uit de laatste uitgave van een Amerikaans tijdschrift dat in de 20ste eeuw in een fictief Frans stadje gemaakt werd.

V.A. 21 OKT - NEVER GONNA SNOW AGAIN

Een mysterieus persoon doemt op in een Oost-Europese stad, die in een besloten gemeenschap aan de slag gaat als masseur. De inwoners zijn welvarend, maar tegelijkertijd ongelukkig en leeg. De handen van Zhenia hebben een genezende werking en met zijn ogen doordringt hij de zielen van de eenzame bewoners. Zijn komst verandert hun leven.

Afbeelding ter promotie van de film Riders Of Justice

V.A. 28 OKT - RIDERS OF JUSTICE

Wanneer zijn vrouw omkomt tijdens een tragisch treinongeval, keert beroepsmilitair Markus terug naar huis om voor zijn dochter te zorgen. Terwijl ze nog in rouw verkeren wordt er aangebeld door Otto, een data-analist die het ongeval heeft overleefd. Samen met zijn collega’s is hij tot de conclusie gekomen dat het treinongeval een geplande actie was. De mannen ontpoppen zich tot engelen der wrake en de missie leidt tot resultaten. Al zijn het misschien niet de gewenste…

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd