Verwachte films in De Cacaofabriek

De Cacaofabriek draait tal van kwaliteitsfilms. Voor het actuele programma kun je kijken onder het tabblad 'film'. Onder deze verwacht pagina vind je de films die verwacht worden in De Cacaofabriek. Elke donderdag start het nieuwe filmprogramma voor de komende week, waarin dus ook op donderdag films in première zullen gaan.

Bekijk het actuele filmprogramma

Verwachte films in De Cacaofabriek

V.A. 03 FEB - AMELIE

De klassieker Amélie viert haar twintigste jubileum en keert daarom terug naar de theaters. Amélie Poulain werkt als serveerster in Parijs en observeert mensen terwijl ze haar fantasie laat gaan. Dan ontdekt ze haar ultieme levensdoel: de problemen van anderen oplossen. Ze helpt iedereen als ze kan, maar dan wordt haar missie plotseling verstoord door Nino.

V.A. 10 MRT - MADRES PARALELAS

Penélope Cruz schittert in deze Spaanse drama over moeders en moederschap. Twee vrouwen bevallen tegelijkertijd in hetzelfde ziekenhuis, beiden zijn alleenstaand en ongepland zwanger. De jonge Ana is bang en onzeker, terwijl de wat oudere Janis juist blij is. De vrouwen wisselen niet veel woorden, maar toch creëren ze een band die hun levens later een beslissende wending zal geven.

V.A. 31 MRT - C'MON C'MON

Oscarwinnaar Joaquin Phoenix keert terug in zijn eerste filmrol sinds ‘Joker’ in dit in prachtig zwart-wit geschoten drama. Radiojournalist Johnny werkt aan een project waarbij hij kinderen interviewt over hun dromen en de toekomst van de wereld. Dan vraagt zijn zus Viv hem om op haar 9-jarig zoontje te letten terwijl zij voor haar man zorgt, die kampt met psychische klachten. Samen maken ze een roadtrip van Los Angeles naar New York en New Orleans, waardoor een unieke band ontstaat tussen Johnny en zijn neefje.

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd