Brasserie: 09.00 tot 00.00 uur Keuken: 12.00 tot 20.30 uur

Dagelijks geopend

Brasserie: 09.00 tot 00.00 uur Keuken: 12.00 tot 20.30 uur

Ook lunchen, borrelen en dineren is een beleving bij De Cacaofabriek. Een koffietje tijdens het flexwerken of een hapje eten voor je bezoek aan de expo, een film of een concert? Onze kaart bestaat uit allerlei smakelijke gerechten die we vers voor je klaarmaken. Met voedselallergieën of -intoleranties houden we natuurlijk rekening met een maaltje op maat. Zin in een goede borrel of lekkere cocktail om de avond mee af te sluiten? Onze bartenders weten van mixen!

Reserveer en je zit gebakken!

Om zeker te zijn van een plekje in onze brasserie is reserveren slim. Dit kan gemakkelijk via de pop-up rechtsonder in beeld. Tip: geef bij het reserveren je plannen aan, dan zorgt onze bediening ervoor dat je op tijd bent voor de voorstelling. Kom je met een grotere groep dan 8 personen? Reserveer dan via brasserie@cacaofabriek.nl.

 

Gemakkelijk toegankelijk

Onze brasserie bevindt zich op de begane grond en is gemakkelijk toegankelijk met een rolstoel. Verder beschikt De Cacaofabriek over een mindervalidetoilet.

Een smakelijk cadeautje

Natuurlijk kun je met de cadeaubon van onze brasserie betalen. Met een feestelijke verpakking is jouw cadeautje meteen klaar om te geven! Ook de Hellemond gift cadeaubon is een geldig betaalmiddel. Andere cadeaukaarten kunnen helaas niet worden ingewisseld bij de brasserie van De Cacaofabriek. Twijfel je? Neem contact op via 0492-768999 om te checken of jouw cadeaukaart geldig is in onze brasserie.

Een smakelijk cadeautje
Een smakelijk cadeautje

'Mooie ruimte met voldoende licht om de foto's van World Press Photo te bekijken. Was weer indrukwekkend. Daarna koffie gedronken. Maar kunt er ook heerlijk lunchen. Zeker de moeite waard om het te gaan zien.' ⭐️⭐️⭐️⭐️

- Google Reviews

'Geweldige bios en je kunt er rustig eten en drinken en klantvriendelijk!!' ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

- Google Reviews

'Bakje koffie en op het terras van het zonnetje genoten.' ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

- Google Reviews
Cacaofabriek logo

Kies een taal