Brasserie

EET SMAKELIJK

Openingstijden

De brasserie is dagelijks 09.00 uur tot 24.00 uur geopend voor een lekker drankje en hapje. De keuken is geopend tussen 12.00 en 20.30 uur. Schuif je gezellig aan?

Reserveren

​Reserveer gemakkelijk telefonisch (0492-768999) of direct via de pop-up hier op de website, rechtsonder in je scherm. Kies het aantal personen, de dag en het tijdstip en klik ‘Toon beschikbare opties’. Vervolg het proces met ‘Reserveren Brasserie Cacaofabriek’ en klik vervolgens ‘Reserveren’ om op de laatste pagina je gegevens achter te laten en de reservering te bevestigen.

Iets eten voorafgaand aan de film, het concert of een andere activiteit? Geef je plannen liefst tijdens de reservering al aan bij onze bediening. Zo kunnen zij er mede voor zorgen dat je op tijd bent voor de rest van je programma.

Groepen groter dan 8 personen kunnen alleen reserveren via sales@horecacultuur.nl.

Toegankelijkheid

Onze brasserie bevindt zich op de begane grond en is toegankelijk met een rolstoel. De Cacaofabriek beschikt over een mindervalidetoilet.

Cadeaukaarten

Uiteraard kun je met onze eigen Cacaobon betalen in de brasserie. Ook de Hellemond gift cadeaubonnen en Helmond lokaal cadeaubonnen zijn geldige betaalmiddelen. Andere cadeaukaarten kunnen helaas niet worden ingewisseld bij de horeca van De Cacaofabriek.

Let op: wil je met een andersoortige cadeaubon betalen dan hierboven beschreven? Neem dan vooraf even contact met ons op (0492-768999) om te checken of de betreffende cadeaukaart geldig is in onze brasserie.

zoek