Brasserie: 09.00 tot 00.00 uur Keuken: 12.00 tot 20.30 uur

Dagelijks geopend

Brasserie: 09.00 tot 00.00 uur Keuken: 12.00 tot 20.30 uur

Ook lunchen, borrelen en dineren is een beleving bij De Cacaofabriek. Een koffietje tijdens het flexwerken of een hapje eten voor je bezoek aan de expo, een film of een concert? Onze kaart bestaat uit allerlei smakelijke gerechten die we vers voor je klaarmaken. Met voedselallergieën of -intoleranties houden we natuurlijk rekening met een maaltje op maat. Zin in een goede borrel of lekkere cocktail om de avond mee af te sluiten? Onze bartenders weten van mixen!

World Press Photo-Menu

Gedurende de wereldse tentoonstelling World Press Photo bestel je in onze brasserie het ‘World Press Photo-Menu’. Je kunt zelf kiezen of je graag 2- of 3 gangen bestelt. 

 

2-gangen-menu   €20,24 p.p 
Voorgerecht + hoofdgerecht óf hoofdgerecht + dessert

3-gangen-menu   €31,00 p.p
Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert

 

Het menu* bestaat uit:

  • Voorgerecht |Paddenstoelensoep
  • Hoofdgerecht Salade buffelmozzarella of salade gamba (geserveerd met frietjes)
  • Dessert |Chocoladedessert

 

*Verkrijgbaar van 24 februari tot en met 24 maart.

World Press Photo-Menu
World Press Photo-Menu

Reserveer en je zit gebakken!

Om zeker te zijn van een plekje in onze brasserie is reserveren slim. Dit kan gemakkelijk via de pop-up rechtsonder in beeld. Tip: geef bij het reserveren je plannen aan, dan zorgt onze bediening ervoor dat je op tijd bent voor de voorstelling. Kom je met een grotere groep dan 8 personen? Reserveer dan via brasserie@horecacultuur.nl.

Gemakkelijk toegankelijk

Onze brasserie bevindt zich op de begane grond en is gemakkelijk toegankelijk met een rolstoel. Verder beschikt De Cacaofabriek over een mindervalidetoilet.

Een smakelijk cadeautje

Natuurlijk kun je met de cadeaubon van onze brasserie betalen. Met een feestelijke verpakking is jouw cadeautje meteen klaar om te geven! Ook de Hellemond gift cadeaubon is een geldig betaalmiddel. Andere cadeaukaarten kunnen helaas niet worden ingewisseld bij de brasserie van De Cacaofabriek. Twijfel je? Neem contact op via 0492-768999 om te checken of jouw cadeaukaart geldig is in onze brasserie.

Een smakelijk cadeautje
Een smakelijk cadeautje

'Geweldige bios en je kunt er rustig eten en drinken en klant vriendelijk!!'

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cacaofabriek logo

Kies een taal