Brasserie

Afbeelding van de brasserie in De Cacaofabriek

eet u smakelijk!

 

Brasserie

Je kan dagelijks op het terras of in de Brasserie genieten van een drankje en lekker borrelhapje. De keuken is dagelijks geopend. Momenteel sluit de keuken op maandag t/m woensdag om 17.00 uur. Op deze dagen is het helaas niet mogelijk om bij ons te dineren. Zodra wij ook op die avonden weer heerlijke gerechten serveren, zal dit via deze pagina worden gecommuniceerd.

Meer info of reserveren?

Reserveren kan je via de pop-up op onze website. Deze vind je rechtsonder in je scherm. Klik vervolgens op de knop 'Book a table'. Reserveren voor groepen met meer dan 8 personen? Mail: sales@cacaofabriek.nl
Telefoon: 0492-200028

Voorwaarden

Om iedere gast zijn of haar veiligheid en gezondheid te kunnen bewaken, gelden de volgende regels op het terras:

  • De brasserie is zowel binnen- als buiten geopend met een maximaal aantal bezoekers per ruimte. Reserveren kan via de website, telefonisch of ter plekke. Uiteraard kan het zijn dat beide ruimtes vol zitten, dan moet je wachten op een vrije tafel. Ons advies: reserveer online. 
  • Er mag niet met de tafels en stoelen geschoven worden i.v.m. de handhaving van de 1.5 meter.
  • Je dient je te registreren door middel van een QR code die op elke tafel ligt. Hulp nodig? Onze medewerkers staan voor je klaar.

Cadeaukaarten

De Cacaofabriek accepteert de eigen cadeaukaart van De Cacaofabriek (Cacaobon), Hellemond gift cadeaubonnen, VVV-bonnen en Helmond lokaal cadeaubonnen. Andere cadeaukaarten kunnen niet worden ingewisseld bij de horeca van De Cacaofabriek. Heeft u vragen of weet je niet zeker of je je cadeaukaart bij ons kunt inleveren? Bel dan even naar 0492-200028

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd