Brasserie

Afbeelding van de brasserie in De Cacaofabriek

eet u smakelijk!

Brasserie
Vanaf donderdag 17 januari is de Brasserie weer open voor een drankje. Vanaf vrijdag 28 januari kan je weer aanschuiven voor een heerlijke lunch of diner. De Brasserie is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur.  

Meer info of reserveren?

Reserveren kan je via de pop-up op onze website. Deze vind je rechtsonder in je scherm. Klik vervolgens op de knop 'Book a table'. Reserveren voor groepen met meer dan 8 personen? Mail: sales@cacaofabriek.nl
Telefoon: 0492-768999

Voorwaarden

Wij hanteren het coronatoegangsbewijs. De Cacaofabriek is een openbaar gebouw en vrij toegankelijk. Echter om de Brasserie te betreden dienen wij te vragen om een coronatoegangsbewijs.Het coronatoegangsbewijs betreft; een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Je kunt dit aantonen middels de QR-code in je Coronacheck-App die wij zullen scannen. De gegevens op het coronatoegangsbewijs zal gecontroleerd worden middels een legitimatiebewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs).

Wat neem je mee voor je bezoek? 

  • Je coronatoegangsbewijs; middels de CoronaCheck-App of uitgeprint op papier.
  • Je identiteitsbewijs
  • Belangrijk: check voor je bezoek al even of de app werkt, dat voorkomt teleurstellingen en wachttijden

Raadpleeg vóór jouw bezoek aan De Cacaofabriek onze pagina over de geldende coronamaatregelen. Zo ben je altijd op de hoogte van de meest recente maatregelen die wij hanteren. Let op: de pagina bevat de huidige geldende voorwaarden en wordt geüpdate bij ingang van de nieuwe maatregelen.

Honden zijn (m.u.v. assistentie-honden) helaas niet toegestaan in het restaurant.

Cadeaukaarten

De Cacaofabriek accepteert de eigen cadeaukaart van De Cacaofabriek (Cacaobon), Hellemond gift cadeaubonnen, VVV-bonnen en Helmond lokaal cadeaubonnen. Andere cadeaukaarten kunnen niet worden ingewisseld bij de horeca van De Cacaofabriek. Heeft u vragen of weet je niet zeker of je je cadeaukaart bij ons kunt inleveren? Bel dan even naar 0492-768999

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd