Iedere vakantie vaste prik

Afbeelding ter promotie van het Kinder Film Festival in De Cacaofabriek

Elke schoolvakantie draait De Cacaofabriek de allerleukste kinderfilms! Voor maar €7,50 geniet je van een superleuke film, een zakje chips en een glaasje fris. Voor de ouders staat er een kopje koffie of thee klaar. Een leuk uitje voor de hele familie!

maak kans op gratis kaartjes!

Ook maak je elke schoolvakantie kans op gratis kaartjes voor het Kinderfilmfestival! Wat moet je daarvoor doen? Teken, knutsel of kleur de achterkant van onze flyer zo mooi mogelijk in, vul je gegevens in en lever hem in bij de kassa van De Cacaofabriek (vóór het einde van de schoolvakantie). Na de vakantie maken wij de winnaars bekend via e-mail en onze social mediakanalen.

De kleurplaat is ook te downloaden via deze link.

kinderfilms in de kerstvakantie 2020

Afbeelding uit de film Misfits 3

Misfit 3: De Finale

Julia (Djamila), Nick (Niek Roozen) en Sterre (Jolijn Henneman) beginnen het schooljaar goed: ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen optreden in een grote nationale liveshow. Totdat na een fusie van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op het Hoogland komt, inclusief hun eeuwige rivale Babette (Tinne Oltmans)! Alle squads staan op zijn kop en terwijl Babette haar nummer 1 positie terug probeert te winnen, raken de Misfits bevriend met de verlegen Tara (Nienke van Dijk). De Misfits moeten alles op alles zetten om bij elkaar te blijven en hun droom te volgen om de finale van de internationale muziekwedstrijd, de TMA's, te winnen.

Binnenkort meer info en tickets.

Afbeelding uit de film De Expeditie van Familie Vos

De Expeditie van Familie Vos

Als de familie Vos aankomt in de Efteling voor een jaarlijks weekendje samen, ontdekt de elfjarige Teun (Levi Otto) dat zijn pas overleden opa, die hij heel erg mist, daar nog een laatste speurtocht voor hem achter heeft gelaten. Hoewel de meeste volwassenen denken dat dat onzin is, gaat Teun samen met zijn bijzondere tante Ada (Raymonde de Kuyper) op een spannende expeditie door het attractiepark om erachter te komen wat zijn opa precies voor hem heeft verstopt. Teun komt erachter dat het gaat om opa's zeer kostbare sprookjesboek. Maar Teun en Ada blijken niet de enigen die op het boek uit zijn; een mysterieus figuur zit hen dwars waar hij maar kan. Gaat het ze lukken om het boek op tijd terug te vinden en zo ook de familie Vos bij elkaar te houden?

Binnenkort meer info en tickets.

Afbeelding uit de film De Croods 2

De Croods 2: Een Nieuw Begin

De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd: niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het vriendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet. In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie woont: de Betermans. Met hun luxe boomhut, geweldige uitvindingen en geavanceerde systemen om verse producten te verbouwen, zijn ze een stuk verder in de evolutie dan de Croods. Wanneer ze de Croods vragen om als eerste gasten in hun weelderige onderkomen te verblijven, ontstaan er al snel irritaties tussen de twee families, die bijna escaleren. Dan dreigt er een nieuw gevaar en moeten de families hun onenigheden laten varen, hun krachten bundelen en hun veilige wereld binnen de muren verlaten om samen op avontuur te gaan.

Binnenkort meer info en tickets.

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd