Kinderfilmfestival - Iedere vakantie vaste prik

Elke schoolvakantie (met uitzondering van de zomervakantie) draait De Cacaofabriek de allerleukste kinderfilms! Voor maar €8,95 geniet je van een superleuke film met een glaasje fris en chips. Een leuk uitje voor de hele familie!

Wil jij op de hoogte blijven van de leukste kinderactiviteiten? Schrijf je dan hier in voor onze e-maillijst en ontvang als eerste nieuws over alle gezellige evenementen voor de kleinste bezoeker. 

kinderfilms in de carnavalsvakantie

WIL DE KROKODIL

Nadat het gezin Primm naar New York verhuist, heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken. Dat verandert allemaal als hij op de zolder van het nieuwe huis Wil ontdekt; een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek. Al snel worden ze vrienden. Als Wil bedreigd wordt door een boze buurman moet het gezin samenwerken om te laten zien dat je er soms onverwachts familie bij kunt krijgen en dat er niks mis is met deze vrolijke krokodil.

Bestel hier je tickets.

ASTERIX & OBELIX IN HET MIDDENRIJK

Het is het jaar 50 voor Christus. De keizerin van China is na een staatsgreep door een verraderlijke prins gevangengenomen. Met de hulp van koopman Greintjemis en haar trouwe lijfwacht Tat Han vlucht prinses Fu Yi naar Gallië. Daar zoekt ze de dappere krijgers Asterix en Obelix, die dankzij hun toverdrank over bovenmenselijke krachten beschikken. De twee onafscheidelijke helden schieten de prinses maar wat graag te hulp om haar moeder te redden en haar land te bevrijden. En zo begint hun grote avontuur op weg naar China. Maar Julius Caesar en zijn machtige leger zijn ook onderweg naar het Middenrijk, hongerig naar een nieuwe overwinning...

Bestel hier je tickets. 

BOONIE BEARS 2: REDDEN DE AARDE!

Maak kennis met de wereldberoemde Boonie Bears. Deze doldwaze beren nemen je mee op een mega avontuur! Zodra Bramble de beer in het bos een buitenaards object vindt, fuseerd zijn brein met de kern van een ruimteschip. Hiermee is Avi, een buitenaardse poes, op aarde neergestort. Avi word al jaren achtervolgt door een stel superschurken omdat zij de enigste van haar soort nog is. Samen met Bramble, Briar en Vick zullen ze de strijd aangaan om de aarde te beschermen tegen het lot wat Avi haar planeet heeft gehad.

Bestel hier je tickets. 

zoek