En verder

En verder

Gehoorprotocol: knoop dit in je oren

In diverse ruimtes in De Cacaofabriek wordt meer dan 85dB(A) aan geluid geproduceerd. De Cacaofabriek aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de mogelijk nadelige gevolgen die hierdoor wellicht kunnen optreden aan het gehoor. De Cacaofabriek houdt zich aan het Convenant Preventie Gehoorschade Muzieksector. Het verblijf in De Cacaofabriek is geheel op eigen risico. Je kunt gratis gehoorbescherming krijgen bij de bar van onze popzaal en aan de kassa in de foyer.
 

Cultuur voor Helmondse minima

Bezoekers kunnen, op vertoon van een inkomensverklaring van de Gemeente Helmond, film- en concerttickets kopen voor een gereduceerde prijs. Bezoekers betalen €2,- voor een reguliere film of een kinderfilm (ook tijdens het KinderFilmFestival). Men krijgt €7,50,- korting op een concertkaartje. Het kopen van deze tickets kan alleen aan de kassa en niet online.

 

Vier je verjaardag in De Cacaofabriek 

Als cadeautje voor jouw verjaardag mag jij op de dag van je verjaardag bij ons gratis naar de film! Goedemorgenfilm, KinderFilmFestival, regulier programma, jij mag kiezen. En als extraatje krijg je na de film, op vertoon van jouw verjaardagsticket, een gratis drankje in de brasserie (koffie, thee, fris, bier of wijn).  

Hoe werkt het? Heel simpel! Je laat je ID-bewijs zien bij de kassa van De Cacaofabriek (Let op: alleen geldig op de dag van je verjaardag) waarmee je één verjaardagskaartje voor een film naar keuze ontvangt. Dit kaartje bewaar je en lever je na de film in bij de brasserie voor één gratis drankje (koffie, thee, fris, bier of wijn).

Verslaglegging

Say cheese! 

Als je De Cacaofabriek bezoekt, kun je gefotografeerd worden. Beelden worden gebruikt als verslaglegging van onze evenementen en kunnen gepubliceerd worden op onze website of social media kanalen.
 

Bezwaar

Als je niet herkenbaar op foto’s zichtbaar wilt zijn, kun je dit ter plekke aangeven bij een van onze medewerkers of achteraf via communicatie@cacaofabriek.nl. Wij zorgen er dan voor dat de betreffende foto direct verwijderd wordt.

Derden

Dit geldt alleen voor beeldmateriaal dat gemaakt is door of in opdracht van (medewerkers van) De Cacaofabriek. Het kan voorkomen dat andere bezoekers foto’s of filmpjes maken. Daar hebben wij geen invloed op.

Verslaglegging
Verslaglegging
Cacaofabriek logo

Kies een taal