Toegankelijkheid

Toegankelijkheid

Auditieve beperking

Ook met een auditieve beperking is het genieten geblazen in De Cacaofabriek. In de filmzalen is ringleiding aanwezig voor bezoekers die een gehoorapparaat dragen. Vraag dit vooraf aan de operateur. Je ontvangt dan een kastje dat je kunt verbinden met jouw gehoorapparaat (indien compatibel). Daarmee kan je het gewenste volume instellen. Daarnaast zijn er zijn ook een paar koptelefoons aanwezig. 


Rolstoelproof

Ben je mindervalide? De publieksruimten van ons gebouw zijn toegankelijk voor jou. Geniet in onze zalen van een film, concert of expo vanuit je rolstoel. Ook als je slecht ter been bent, helpen we je graag een handje. Stuur tijdig een e-mail naar info@cacaofabriek.nl, dan kijken wij met je mee wat de mogelijkheden zijn.  Het reserveren van een rolstoelplaats kan niet via de website. In De Cacaofabriek zijn een mindervalidetoilet en twee liften aanwezig. Onze baliemedewerkers wijzen je graag de weg!


Superhonden

Is een hulphond jouw steun en toeverlaat? Wij kijken ernaar uit om jullie samen bij ons te ontvangen!


Parkeren mindervaliden / Taxbus 

Ben je mindervalide? Dan parkeer je bij De Cacaofabriek gewoon voor de deur op een van de gemarkeerde invalidenparkeerplaatsen. Leg je geldige invalidenparkeerkaart goed zichtbaar achter de voorruit.

Taxbus ma t/m zo:  06.00 uur – 01.30 uur
Meer informatie:  0800-0231820 (gratis)
Reserveren:  0800-0234795 (gratis)

Laat je door de taxi afzetten en ophalen aan de voorzijde van De Cacaofabriek. Geef de taxicentrale door dat je opgehaald wilt worden aan de Cacaokade 1 in Helmond.
 

Cacaofabriek logo

Kies een taal