Arrow Rock Festival

Rock

Tribute

Arrow Rock Festival

An Evening With Deep Purple Status Quo & Lynyrd Skynyrd

Podium

Zaterdag 7 december is de dag om in je agenda te markeren, want dan vindt Arrow Rock Festival plaats in De Cacaofabriek. Maak je klaar voor een unieke muzikale reis door de geschiedenis van rock! Tijdens deze avond treden de beste tributebands van Deep Purple, Lynyrd Skynyrd en Status Quo op, die ook op de allereerste Arrow Rock Festivals te zien waren. Dit belooft een onvergetelijke avond te worden vol iconische rockklassiekers. Zorg dat je deze trip down memory lane niet mist!

Deep Purple door Made In Purple 
Een van de bekendste en best verkochte liveplaten ooit is ‘Made in Japan’ van Deep Purple. En laten we eerlijk zijn in hun meest succesvolle bezetting; Gillan, Glover, Lord, Blackmore en Paice een iconisch dubbel live album geproduceerd, opgenomen tijdens drie uitverkochte Deep Purple shows in Osaka en Tokio. Geproduceerd door Martin Birch en opgenomen met de Rolling Stone Recording mobiele studio in 1972. 'Highway Star', 'Child in Time', 'Smoke on the Water', 'The Mule', 'Strange Kind Of Woman', 'Lazy' en 'Space Truckin’ werden live uitgevoerd. In 1998 werd de originele release geremasterd en werden er nog drie nummers aan toegevoegd (ook live uitgevoerd in Japan): 'Black Night', 'Speed King' en 'Lucille'. Dit album was een zeer belangrijk instrument in de voortdurende wereldwijde populariteit en de solide sterrenstatus die Deep Purple tot op de dag van vandaag heeft verworven. Made in Purple heeft een duidelijke missie: dit magische album live brengen in zijn volle glorie en passie, met respect voor de originele sound, solo’s en songs zullen ze een 60 minuten durende magische live ervaring neerzetten. 


Status Quo door Belgian Quo Band 
Een onvergetelijk live-optreden met de klassiekers van Status Quo, daar staat de Belgian Quo Band voor ! 'Down Down', 'Roll Over Lay Down', 'Caroline', 'Rockin’ All Over The World' en 'Whatever You Want' zijn naast talloze andere bekende rocksongs van deze legendarische Britse band in het geheugen gegrift van menig rock- en muziekliefhebber en staan garant voor een concert van de bovenste plank. 


Lynyrd Skynyrd door From The Road
Michel Dubois (zang) en Bernard Ronveaux (gitaar) ontmoetten elkaar meer dan 20 jaar geleden. Ze vormden Mister Wood and the Cadillac, die enkele jaren bluesrock speelden. Frederic Firre (gitaar) en Philippe Navet (bas) voegden zich iets later bij Mister Wood. Hier zijn de vier mascottes achter FROM THE ROAD in januari 2014. De naam van de band komt van de titel van het eerste live-album van Lynyrd Skynyrd: One More From The Road… Christophe Demoulin (drums), Sylvia Collard (achtergrondzang) en Gregoire Gertsmans (toetsen) vervolledigen de band rond augustus/september 2014. De band speelt zijn eerste concert een maand later. De komst van Anne-France Moreau (achtergrondzang) in januari 2015 geeft de band zijn huidige uitstraling.

za 07 dec.

Locatie

Popzaal

Aanvang

20:30

Zaal open

20:00

Verwacht einde

23:30

Cacaofabriek logo

Kies een taal