Crazy Little Things

Rock

Tribute

Pop

Crazy Little Things

The Music Of Queen

Podium
De muziek van Queen is nog steeds enorm populair. En dan komt er een band uit eigen land die het oeuvre van Queen onder handen neemt; je moet het maar durven. Maar de groep Crazy Little Things heeft zich vastgebeten in de songs van één van de grootste popbands uit de muziekhistorie. Vijf jaar geleden konden we al met eigen ogen zien en met eigen oren horen, dat de band een geweldige show neer kan zetten, toen ze een fantastisch optreden gaven in onze popzaal. En daarom komen ze nu nog een keertje.

Queen is 48 jaar na de oprichting van de band, groter dan ooit te voren! Zeven muzikale vrienden uit Bergen op Zoom en omstreken starten de Queen Tribute Band Crazy Little Things. Tussen ‘Keep Yourself Alive’ en 'The Show Must Go On' zit zo’n dertig jaar rockgeschiedenis. Crazy Little Things neemt je mee op reis door deze tijd waarin Queen zich ontwikkelde tot misschien wel de beste rockband allertijden. 

Natuurlijk komen wereldhits voorbij zoals ‘Killer Queen', ’Somebody To Love' en ‘Bohemian Rhapsody’. Maar ook de deepcuts uit het repertoire van Queen worden niet vergeten. De bandleden zijn diehard Queen-fan en dat is te horen ook. De bombastische sound, hun oog voor detail en het ingenieus koorwerk verpakt in een spetterende liveshow. Met een diepe buiging naar Queen eert Crazy Little Things hun helden. “You can do anything with my music, but never make me boring”, waren een van de laatste woorden van de in 1991 overleden zanger Freddie Mercury. Zevenentwintig jaar later is de muziek van Queen nog steeds hot, voor zowel jong als oud! 

Dit is een concert met staanplaatsen. Kaarten kosten 23 euro in de voorverkoop en 25 euro aan de dagkassa (indien voorradig).

za 28 dec.

Locatie

Popzaal

Aanvang

21:00

Zaal open

20:15

Verwacht einde

23:00

Cacaofabriek logo

Kies een taal