The ObsCURE

Tribute

Pop

The ObsCURE

A Real Cure Experience

Podium

Eén van de meest invloedrijke Britse bands aller tijden is ongetwijfeld The Cure. De goth/new wave-band rondom Robert Smith bestaat natuurlijk nog steeds, maar speelt erg weinig live. Daarom is het geweldig dat je kunt komen genieten van de livemuziek van The Cure, uitgevoerd door The ObsCURE. Doe je ogen dicht en je hoort The Cure!

Zoals gezegd, The Cure behoort tot de meest invloedrijke wave-bands die er ooit zijn geweest. Ooit gestart als post-punk-band en in de jaren tachtig en negentig geëvolueerd tot meer 'pop-georiënteerde' muziek met hitsingles als 'Just Like Heaven', 'Friday I’m In Love', 'Close To Me' en natuurlijk het door Adele gecoverde 'Love Song'. Enige tijd geleden werd de band zelfs opgenomen in de Rock Hall Of Fame in Amerika. Inmiddels timmert de band dus al 40 jaar aan de weg met een uitgebreid oeuvre dat bestaat uit post-punk, new wave-, gothic music-, pop-, en rock-liedjes. The Cure komt overal mee weg. 

Naast dat de band weinig live speelt, worden er ook maar weinig albums uitgebracht. Hartstikke mooi dus dat The obsCURE die leegte nu invult! Een liveshow van The obsCURE brengt niet alleen het geluid van de The Cure, maar vooral het live-gevoel, waarin respect voor het origineel hoog in het vaandel staat. Doe je ogen dicht en ervaar het zelf.

za 18 jan.

Locatie

Popzaal

Aanvang

21:00

Zaal open

20:00

Verwacht einde

22:40

Cacaofabriek logo

Kies een taal