Fabrique Classique - 3VIOLAS

Klassiek

Fabrique Classique - 3VIOLAS

i.s.m. Lambertus Concerten

Podium
Lambertus Concerten en De Cacaofabriek werken samen met als resultaat een aantal bijzondere klassieke concerten. 3VIOLAS is een onconventioneel, dynamisch ensemble uit Amsterdam.

3VIOLAS bewandelt een avontuurlijk muzikaal pad door bestaande stukken uit verschillende muziekgenres – klassiek / pop / minimal / film / elektronisch – minutieus onder de loep te nemen, te deconstrueren en te herschrijven tot eigen arrangementen. Sinds de oprichting in 2015 krijgt 3VIOLAS in toenemende mate aandacht uit het Nederlandse culturele veld. 

Zo is 3VIOLAS vaste gast bij het Amsterdamse Grachtenfestival, Uitmarkt, Ruigklassiek en het Het Koninklijk Concertgebouw. Ook is 3VIOLAS Artist in Residence van VondelCS in Amsterdam, waar het Media en Cultuur LAB van de AVROTROS is gehuisvest. Hier lanceerde 3VIOLAS een serie meditatieve concerten genaamd MINDVIOLNESS. 3VIOLAS is zowel comfortabel boven- als ondergronds. In muzikale samenwerking met organisaties als Talking Trees en Classical Music Rave verkent 3VIOLAS de wereld van de muzikale "underground scene". 3VIOLAS heeft een markante sound en programmeert zowel eigen composities en improvisaties als de werken van andere artiesten en componisten. Een concert van 3VIOLAS is gegarandeerd een unieke ervaring. 3VIOLAS: 

Hessel Moeselaar (altviool), Floris Faber (altviool), Geerten Feller (altviool).

zo 09 feb.

Locatie

Popzaal Zitplaats

Aanvang

15:00

Verwacht einde

16:00

Wat vind je hiervan?

 • Fabrique Classique - La Primavera

  Concert

  i.s.m. Lambertus Concerten

  01 zo dec.

  Fabrique Classique - La Primavera
 • Fabrique Classique - Postcolonial Fandango

  Concert

  i.s.m. Lambertus Concerten

  17 za mei

  Fabrique Classique - Postcolonial Fandango
Cacaofabriek logo

Kies een taal