Corona maatregelen

Hieronder vind je een overzicht van maatregelen die van toepassing zijn bij een bezoek aan De Cacaofabriek. Lees deze aub goed door voordat je een bezoek aan ons brengt.

Wat betekent de 1,5 meter maatregel voor mijn bezoek?

Vanwege de nieuwe versoepelingen gelden er nieuwe regels ivm het coronavirus. De mondkapplicht vervalt, maar er gelden nog wel enkele andere regels zoals 1,5 meter afstand houden. Dit om de veiligheid en gezondheid van zowel alle bezoekers als onze medewerkers te waarborgen.

Wat betekent dit verder voor je bezoek?
Bij binnenkomst verzoeken wij je om je handen te desinfecteren met de handgel uit de zuil in de foyer.

Gezondheid

Heb je gezondheidsklachten die kunnen wijzen op Corona: neusverkoudheid, loopneus en/of niezen en/of keelpijn en/of hoesten en/of benauwd en/of koorts? Dan verzoeken we je om thuis te blijven. Medewerkers van De Cacaofabriek kunnen je de toegang weigeren wanneer je klachten hebt.

Film

Bij de zaal zal een medewerker een korte gezondheidscheck (geen test) afnemen en zal de operateur je naar je plek begeleiden. Wij verzoeken je vriendelijk daarover niet in discussie te gaan. Wij dragen hiermee zorg voor ieders gezondheid en volgen de voorwaarden die ons zijn opgelegd door de overheid.

Ben je slecht ter been? Zorg dan dat je 20 minuten voor aanvang van de film aanwezig bent. Dit biedt ons en jezelf de mogelijkheid om rustig plaats te nemen in de zaal. 

Exposities

Het aanmelden voor je bezoek doe je bij de balie van de expo. Het boeken van een tijdslot is niet nodig. We zien erop toe dat er een maximum aantal bezoekers de expositie kan bezoeken zodat de 1,5 meter afstand gegarandeerd kan worden. We hanteren eenrichtingsverkeer in de expositieruimte met een gescheiden ingang en uitgang. De expo is te bereiken via de ingang aan de kanaalzijde en de ingang aan het einde van de Lichtstraat.

Concerten

Concerten zijn voorlopig nog steeds ‘seated’. Je zult door één van onze medewerkers een plaats toegewezen krijgen, na een korte gezondheidscheck bij de ingang van de zaal. Wij verzoeken je vriendelijk daarover niet in discussie te gaan. Wij dragen hiermee zorg voor ieders gezondheid en volgen de voorwaarden die ons zijn opgelegd door de overheid. Bestellingen worden bij de tafels opgenomen en uitgeserveerd door een medewerker. Na afloop van een concert zal een medewerker je de route naar buiten wijzen.


Een concert op 1,5 meter, hoe ziet dat eruit? Niels laat het je zien in onderstaande video!

bij het afspelen van deze video gaat u akkoord met het plaatsen van cookies, klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

Garderobe

De garderobe is gesloten. Je jas mag je meenemen in de zaal. Je wordt verzocht deze onder je stoel te leggen. Het is dus niet toegestaan om deze op een andere, niet bezette stoel te leggen.

Looproutes

Zorg er zelf altijd voor dat je 1,5 meter afstand bewaart tot andere bezoekers. Eén van onze medewerkers zal je instructies geven over het betreden van de zaal. Wij verzoeken je vriendelijk om niet van deze instructies af te wijken.

Tickets voor nieuwe data concerten

Heb je een ticket gekocht voor een concert wat plaats zou vinden tijdens de lockdown periode en is verplaatst? Dan blijft het ticket geldig voor de nieuwe datum. Mocht je niet kunnen op deze nieuwe datum dan gaat de landelijke actie bewaar je ticket in werking. Mocht je toch je geld terug willen? Dan kan je een mail sturen naar info@cacaofabriek.nl

Brasserie

De brasserie is zowel binnen- als buiten geopend met een maximaal aantal bezoekers per ruimte. Reserveren kan via de website, telefonisch of ter plekke. Uiteraard kan het zijn dat beide ruimtes vol zitten, dan moet je wachten op een vrije tafel. Ons advies: reserveer online. Bij binnenkomst volgt er een gezondheidscheck. Je dient je te registreren door middel van een QR code die op elke tafel ligt. Hulp nodig? Onze medewerkers staan voor je klaar.

Toilet

We verzoeken je om voor je bezoek bij De Cacaofabriek thuis alvast gebruik te maken van het toilet. Dit om te voorkomen dat er drukte zal ontstaan bij de toiletten. Indien nodig kun je gebruik maken van de toiletten in De Cacaofabriek voor een voorstelling. De toiletruimte is voor maximaal twee personen tegelijkertijd toegankelijk. Dit kun je controleren middels de spiegel die voor de toiletruimte hangt.

Ventilatie

Alle ventilatiesystemen in onze zalen maken gebruik van verse lucht. We maken dus geen gebruik van een recirculatiesysteem.

Contactgegevens

We vragen je op het terras om je naam en contactgegevens achter te laten. Deze worden uitsluitend gebruikt zodat de GGD contact met je op kan nemen in het geval dat er een besmetting ontstaat bij De Cacaofabriek.

Dankjewel voor je medewerking! Alleen samen krijgen we corona onder controle.

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd