Corona maatregelen

Hieronder vind je een overzicht van maatregelen die van toepassing zijn bij een bezoek aan De Cacaofabriek. Lees deze aub goed door voordat je een bezoek aan ons brengt.

Wat betekent de 1,5 meter maatregel voor mijn bezoek?

Gezondheid

Heb je gezondheidsklachten? Dan verzoeken we je om thuis te blijven. Medewerkers van De Cacaofabriek kunnen je de toegang weigeren wanneer je klachten hebt.

Oproep om mondkapjes te dragen in De Cacaofabriek

Mondkapjes

Vanaf 1 december is er een landelijke verplichting op het dragen van een mondkapje in alle publieke binnenruimtes. In De Cacaofabriek wordt daarom aan alle bezoekers dringend verzocht een mondkapje te dragen wanneer zij zich verplaatsen in het gebouw. Vrijwilligers en medewerkers zullen tijdens hun werkzaamheden in de publieke ruimtes binnen in het gebouw ook een mondkapje dragen als zij niet vast op een plek zitten (tenzij een plexiglasscherm aanwezig is). Op kantoor worden de mondkapjes eveneens gebruikt.

Film

Vanaf 5 juni zijn de filmzalen weer geopend, uiteraard geheel volgens de geldende Corona regels. Per filmzaal en voorstelling is een maximaal aantal bezoekers. Kaarten kunnen voorlopig alleen online besteld worden.

Exposities

Vanaf 5 juni is de Cacao Expo ruimte weer geopend en kan men dagelijks van 13.00 tot 17.00 uur de expo bezoeken. Bezoekers kunnen ter plekke – bij de ingang aan de kanaalkant – een plekje reserveren en naar binnen vanaf zaterdag 5 juni.

Concerten

Vanaf juni staan er weer concerten op het programma, geheel volgens de RIVM richtlijnen. Deze zullen voorlopig seated zijn en er gelden een aantal maatregelen. Deze luiden als volgt:

  • Arriveer maximaal 15 minuten voor aanvang van de show. We verzoeken je om niet eerder en ook niet te laat te komen.
  • Je zult door één van onze medewerkers een plaats toegewezen krijgen. Wij verzoeken je vriendelijk daarover niet in discussie te gaan.
  • Na afloop van een concert zal een medewerker je de route naar buiten wijzen.

Wij verzoeken je om kort voor aanvang van het concert deze pagina nog eens door te lezen. De bar is open tot 22.00 uur en bestellingen worden aan de tafels opgenomen.


Een concert op 1,5 meter, hoe zat dat eruit? Niels laat het je zien in onderstaande video!

bij het afspelen van deze video gaat u akkoord met het plaatsen van cookies, klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

Garderobe

De garderobe is momenteel nog gesloten.

Looproutes

Zorg er zelf altijd voor dat je 1,5 meter afstand bewaart tot andere bezoekers. Wij verzoeken je vriendelijk om niet van onze instructies af te wijken in ieders belang.

Tickets

Tickets worden voorlopig enkel online verkocht, de kassa zal nog gesloten zijn in de komende weken.

Tickets voor nieuwe data concerten

Heb je een ticket gekocht voor een concert wat plaats zou vinden tijdens de lockdown periode en is verplaatst? Dan blijft het ticket geldig voor de nieuwe datum. Mocht je niet kunnen op deze nieuwe datum dan gaat de landelijke actie bewaar je ticket in werking. Mocht je toch je geld terug willen? Dan kan je een mail sturen naar info@cacaofabriek.nl

Brasserie

Het terras van onze brasserie is sinds 28 april weer open. Vanaf zaterdag 5 juni kan je hier en ook binnen weer terecht. Tussen 11.00 en 22.00 uur geniet je weer van een drankje en lekker hapje. De keuken is momenteel iedere dag open tot 19.00 uur, vanaf 5 juni is dit 20.00 uur . Alvorens je bezoek dien je te reserveren. Dit kan aan de deur, maar bij voorkeur online via de website. Om iedere gast zijn of haar veiligheid en gezondheid te kunnen bewaken, gelden vanaf 5 juni de volgende regels op het terras en ook binnen:

  • Maximaal 4 personen aan 1 tafel of één huishouden aan 1 tafel.
  • Er mag niet met de tafels en stoelen geschoven worden i.v.m. de handhaving van de 1.5 meter.
  • Plaatsnemen in het restaurant is alleen toegestaan wanneer er ruimte is.
  • Je dient je te registreren door middel van een QR code die op elke tafel ligt. Hulp nodig? Onze medewerkers staan voor je klaar.
  • Toiletbezoek is mogelijk. Hierbij moet een mondkapje worden gedragen

Wij hopen op deze manier iedereen een veilig en gezellige brasserie en terras te kunnen bieden. Hopelijk tot snel!

Toilet

We verzoeken je om voor je bezoek bij De Cacaofabriek thuis alvast gebruik te maken van het toilet. Dit om te voorkomen dat er drukte zal ontstaan bij de toiletten van De Cacaofabriek. Het is ook enkel mogelijk voor twee personen om tegelijkertijd aanwezig te zijn in de toiletruimte wanneer we de veiligheid en gezondheid willen waarborgen. In de toiletruimte zijn schoonmaak wegwerp doekjes aanwezig welke zelf te gebruiken zijn. Bij het herentoilet zal ook maar één urinoir in gebruik zijn. Let erop dat je bij het verlaten van de toiletruimtes je handen wast met zeep. Tijdens een bezoek aan het terras is toiletbezoek mogelijk. Hierbij moet je een mondkapje dragen.

Ventilatie

Alle ventilatiesystemen in onze zalen maken gebruik van verse lucht. We maken dus geen gebruik van een recirculatiesysteem.

Contactgegevens

We vragen je op het terras om je naam en contactgegevens achter te laten. Deze worden uitsluitend gebruikt zodat de GGD contact met je op kan nemen in het geval dat er een besmetting ontstaat bij De Cacaofabriek.

Dankjewel voor je medewerking! Alleen samen krijgen we corona onder controle.

zoek

Coronamaatregelen

een afbeelding van een tekstballon met inhoud onze corona maatregelen uitgelegd