2371

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni geniet je van de lekkerste speciaalbieren tijdens de allereerste editie van het Craft Beer Festival.

Deze feestelijke eerste editie - die wordt georganiseerd in samenwerking met Proeflokaal Goesting - trappen we af met een tiental brouwerijen, food, film, muziek en heel veel gezelligheid.


Entree
Bij binnenkomst krijg je vier munten voor refills en een Cacaofabriek-glas, waarmee je de smaakvolle, unieke bieren kunt gaan ontdekken (en waarmee je kunt proosten!). 

Een dagticket kost €20 (inclusief bierglas + vier refills).

Scoor hier je tickets

 • Craft Beer Festival

  Concert

  Festival

  Speciaalbierfestival met food, muziek en film

  01 za jun.

  Craft Beer Festival
 • Craft Beer Festival

  Concert

  Festival

  Speciaalbierfestival met food, muziek en film

  02 zo jun.

  Craft Beer Festival

Brouwerijen

Tijdens het Craft Beer Festival geniet je van het speciaalbier van een tiental brouwerijen, afkomstig van over de hele wereld. Zoals het Letse Ārpus, Estse Põhjala en Venlose De Klep.

De namen van de overige brouwerijen maken we binnenkort bekend; houd onze website én socials daarvoor in de gaten! 

Brouwerijen
Brouwerijen

Ontdek de wereldse bieren van:

ARPUS | LETLAND
Ārpus, wat letterlijk betekent ‘buiten de grenzen’ is een microbrouwerij opgericht in 2017 door een aantal beergeeks uit Letland. De brouwerij heeft zich gespecialiseerd in Hop Forward Ales en fruitige Sours. Het resultaat: heerlijke vernieuwende bieren met overweldigende smaken en aroma’s die gebrouwen worden voor mensen die dapper genoeg zijn om even uit de comfortzone te stappen.

 

BROUWERIJ DE KLEP | NEDERLAND
Uit het ‘stedje van plezeer’ -Venlo- komt Brouwerij de Klep. De brouwers Jan, Louis en Roy hebben zich als doel gesteld om bieren te brouwen met enerzijds een knipoog naar de historie van de regio en anderzijds met beide benen in het heden. Van een fruitige ‘Blauwe Schien’ tot een stevige ‘De Kuus Export Stout’: maak kennis met de brouwsels van deze Venlose brouwerij.

 

PÕHJALA | ESTLAND
Põhjala werd eind 2011 opgericht in Tallinn, Estland door vier Estse bierliefhebbers en thuisbrouwers. Kort daarna kreeg het bedrijf gezelschap van een Schotse hoofdbrouwer, Chris Pilkington, met een paar jaar Brewdog-ervaring op zijn naam. Momenteel exporteert deze brouwerij haar bieren naar meer dan 30 landen over de hele wereld. Maak kennis met de wereldse bieren van deze brouwerij!

Over Proeflokaal Goesting

“Beleving verkopen, al het andere is een bijproduct.” Met dat motto in het achterhoofd opende Proeflokaal Goesting op 1 december 2015 zijn deuren. Met liefde voor het vak en de producten die Proeflokaal Goesting serveert, brengen ze beleving over op hun gasten. In een sfeervolle omgeving met pure materialen, puur genieten van het ontdekken van nieuwe smaken. 

Met meer dan 500 bieren, 24 wijnen, 20 whisky’s en diverse gins daagt Proeflokaal Goesting de bezoeker uit om nieuwe smaken te ontdekken. 

Over Proeflokaal Goesting
Over Proeflokaal Goesting
Cacaofabriek logo

Kies een taal