Threshold

Rock

Progrock

Metal

Threshold

Through Time Tour 2024 | With support from Godsnake and Grace & Fire

Podium
Met frontman Glynn Morgan alweer een tijd in de gelederen brengen Karl Groom, Richard West, Johanne James en Steve Anderson het beste in elkaar naar boven. Threshold komt naar Helmond en dat mag je natuurlijk niet missen!

Threshold, opgericht eind jaren '80 in het groene, Engelse Surrey, bloeide pas echt op in het daaropvolgende decennium en vestigde zich al snel als de prog metal vaandeldragers van Groot-Brittannië. Sindsdien toert Threshold over de hele wereld en staan ze op grote festivals als Sweden Rock, Masters of Rock, Night of the Prog, ProgPower en 70.000 Tons of Metal en staan er inmiddels ook twaalf succesvolle albums op hun CV. Gitarist Karl Groom: "Na onze 'Dividing Lines'-shows zochten we iets inspirerends om dit jaar te kunnen laten zien. En toen kwamen we op het idee om terug te kijken op onze historie: we gaan minstens één nummer van elk van onze twaalf albums spelen, plus wat extra songs van de laatste releases. Daar zijn we erg enthousiast over; we kunnen niet wachten om iedereen in oktober te zien!" Nou, dat zijn wij ook! 

Supports
Support wordt verzorgd door twee bands: Godsnake (een melodieuze thrashband uit Duitsland) en het Engelse Grace & Fire, een progressieve metal/heavy rockband. 

Houd website en socials in de gaten voor het meest actuele tijdschema van dit concert.

za 19 okt.

Locatie

Popzaal

Aanvang

19:30

Verwacht einde

22:30

Cacaofabriek logo

Kies een taal