Purple Power

Purple Power

Under the Rainbow

Podium

Purple Power wordt verplaatst. De nieuwe datum wordt zo snel mogelijk gecommuniceerd op deze pagina en via een e-mail aan ticketkopers.

De tweede editie van Purple Power komt eraan! In samenwerking met een aantal Helmondse scholen - Vakcollege, Carolus Borromeus, ROC Ter Aa, Hogeschool de Kempel - organiseren we dit kleurrijke evenement speciaal voor leerlingen en studenten van GSA-netwerken van scholen in Helmond en de regio!

Dit keer is het programma nog groter, leuker en gezelliger! Je kunt deelnemen aan verschillende workshops: vogue/ballroom, express yourself, yoga en een creatieve workshop. Na een gezamenlijk diner sluiten we het feest af met een pubquiz. Die pubquiz wordt gepresenteerd door niemand minder dan dragqueen Crow! Verder zijn het Huis onder de Regenboog en COC Eindhoven aanwezig om met je in gesprek te gaan of je vragen te beantwoorden. En je kunt genieten van een heerlijke ijsje van Ijssalon Kees en op de foto in onze photobooth. Een ticket kost €3,- inclusief één drankje en diner.

Het event vindt plaats in de foyer, popzaal en in de vergaderzalen. De ontvangst is in de popzaal. 

do 13 jun.

Locatie

Foyer

Aanvang

15:00

Zaal open

15:00

Verwacht einde

20:00

Cacaofabriek logo

Kies een taal