Forre Sterra

Rock

Pop

Forre Sterra

Drifters Release Show

Podium

De Helmondse rock/britpop band Forre Sterra komt naar De Cacaofabriek om hun op 5 september te verschijnen album 'Drifters' integraal te spelen. En ze komen niet alleen: als supports nemen ze singer-songwriter Maaike Girardin & indiepop artiest Miss Starling mee. Een avondvullend programma vol energieke rock, dansbare indie en breekbare singer-songwriter muziek!

Forre Sterra, bestaande uit broers Lennert & Milan Klaui en jeugdvriend Mike Huijbregts, werd in 2020 opgericht en mixt krachtige, melodieuze rocksongs met melancholieke teksten. In 2021 debuteerden ze met de vrolijke, uptempo single ,,For You”. Eerste album 'Life in a Fish Bowl' werd in 2022 uitgebracht. Met die muziek op zak speelde het trio al in Poppodium Volt, het voorprogramma van Voltage en prijkten ze vorig jaar op het affiche van de Kasteeltuinconcerten. Voor hun nieuwe album reisden ze af naar de studio van producer Martijn Groeneveld om een persoonlijke plaat op te nemen over het thema “uit elkaar groeien”; van geliefdes, vrienden tot familieleden. 'Drifters' zal tijdens de releaseshow integraal en met extra muzikanten worden gespeeld om de vastgelegde sound op het album precies over te brengen! 

Als support nemen ze bevriende muzikanten Maaike Girardin en Miss Starling mee. Maaike Girardin is een Nederlands-Canadese singer-songwriter die de hele wereld rondreist met haar poëtische, indringende teksten, prachtige zangstem en folky gitaarspel. Miss Starling creëert met haar sprookjesachtige uitstraling en unieke stem haar eigen kleine universum. Met elektronische indie-pop songs die zowel uitnodigen tot dansen als wegdromen zet ze een betoverende performance neer.

vr 06 sep.

Locatie

Popzaal

Aanvang

20:45

Zaal open

20:15

Verwacht einde

22:25

Cacaofabriek logo

Kies een taal