under the rainbow

under the rainbow

Kleurrijk & cultureel

Achter de schermen werken we hard aan de invulling van ons nieuwe Under The Rainbow-programma. Houd deze pagina in de gaten voor updates.

Ons Under The Rainbow-programma bestaat uit stuk voor stuk kleurrijke, culturele evenementen die allemaal op een andere manier ruimte creëren, kleur geven, ijs breken en scherpstellen. Geniet van een inspirerende programma over identiteit.

Archief 2023 - 2024

Paneldiscussie met Splinter Chabot
Schrijver, programmamaker en presentator Splinter Chabot nam plaats in het panel. Samen met de andere leden én het publiek ging hij in gesprek over gender en identiteit.

Naast Splinter namen gemeenteraadslid Marlotte Brouwers en PABO-docent Marvin Corneille plaats in het panel. Moderator is Mels Velterop. Aan de hand van verschillende stellingen ging het panel in gesprek. Eén van de stellingen was 'Moet genderregistratie op officiële documenten, zoals paspoorten, blijven of afgeschaft worden?'. 

Archief 2023 - 2024
Archief 2023 - 2024

Voorpremière 20.000 Especies de Abejas
De achtjarige Aitor wil voortaan als Lucía door het leven gaan. Die verandering gaat niet zonder slag of stoot, hoe hard moeder Ane ook vecht voor de vrijheid van haar kind om te zijn wie ze wil. Als Ane en haar kinderen voor een zomer terugkeren naar haar geboortedorp, beginnen zowel moeder als dochter op te komen voor een lang genegeerde kant van hun identiteit. 

1984
1984

Gay sing-a-long & -bingo
De gay sing-a-long &-bingo was een spektakel vol plezier en zang. Met de grootste gay-hits allertijden op een groot scherm. Dit gezellige spektakel werd gepresenteerd door dragqueen Crow. Om de middag nog feestelijker te maken, hield dragqueen Crow tussendoor een bingo met leuke prijzen. Alleen toekijken vanaf de bar mocht natuurlijk ook, maar dat was niet zo makkelijk vol te houden zonder in vrolijke noten uit te barsten bij dit feest der herkenning!

1985
1985
Cacaofabriek logo

Kies een taal