Op zondag 18 februari ga je alle vijf de afleveringen na elkaar zien; we bingen de serie ‘Life of Gemma’. Deze middag is er ook een Q&A met makers Lonne Gosling (Helmond) en Twan van Bragt (Eindhoven). Je kunt deze makers helpen via het ‘Pay what you want’-principe: je bepaalt op de middag zelf of en hoeveel je bijdraagt.

Life of Gemma
Life of Gemma is een gloednieuwe tragikomische serie. We volgen de 38-jarige Gemma, die verhuist naar Tilburg om daar aan de slag te gaan op een MBO. Gelukkig weet Gemma precies hoe ze aansluiting vindt bij haar kersverse studenten. Want ze weet heus wel wat er speelt. Wat hip is. Cool. Nice. Hoe je jezelf presenteert. Ook volgen we Gemma in haar leven naast de school. Zo gaat ze een lastige date met docent Burgerschap Walter, voert ze strijd met haar moeder en geeft ze een iets te uitbundige housewarmingparty. Leuk voor iedereen die weleens in een klaslokaal is geweest.

Over de makers
Twan van Bragt (Eindhoven) en Lonne Gosling (Helmond) maken samen theater en video’s. Vaak met als belangrijke thema’s: klein leed en eenzaamheid. Het nieuwste project is ‘Life of Gemma’. Met 6 draaidagen, een kleine/professionele crew, wat financiering van de gemeente, Omroep Tilburg en het ROC én een enorme drive om iets gaafs te maken! We zien Lonne’s liefde voor de MBO-er en haar korte ervaring als docente Nederlands. Ook maken we kennis met Lonne’s kracht mensen te verzamelen die vervolgens ‘Ja’ zeiden en meewerkten. Denk aan Anniek Pheifer en Joep van der Geest.

Klik hier om gratis kaarten te ‘kopen’. 

Meer info & tickets
Cacaofabriek logo

Kies een taal