Van woensdag 29 mei tot en met zondag 2 juni is het BRIDGE Guitar Festival. Ook De Cacaofabriek is onderdeel van dit festival met een show van The Paradox Twin op vrijdag 31 mei. 

The Paradox Twin is de band rondom multi-instrumentalist Danny Sorrell. Na het schrijven van zijn debuutalbum 'The Importance Of Mr Bedlam' trok hij naar de bekende Outhouse Studio om het op te nemen. Die studio is eigendom van niemand minder dan zanger/gitarist/producer John Mitchell, die we natuurlijk kennen van bands als It Bites, Lonely Robot, Frost en Arena. Dat album werd vervolgens bejubeld in de pers en stond hoog in de lijsten van allerlei progbladen en e-zines. Opvolger 'Silence From Signals' uit 2021 gaat misschien nog wel een stapje verder en zorgde ervoor dat de band inmiddels tot de eredivisie van de internationale progscène behoort. John Mitchell is bij deze tour van de partij om te zorgen voor geweldige gitaarsolo's.

BRIDGE GUITAR FESTIVAL
Het BRIDGE Guitar Festival staat het festival in het teken van gitaren, gitaarmuziek en muzikanten van dit bijzondere, geliefkoosde snaarinstrument die mensen van over de hele wereld met elkaar verbindt.

Meer info en tickets
Cacaofabriek logo

Kies een taal