2485

Na twee spannende voorrondes landt de Rapbattle Helmond op 30 juni met een spetterende finale in de Popzaal van De Cacaofabriek. 

Vanaf 14:00 uur gaan alle schuiven open. Niet in de laatste plaats omdat DJ Cutnice de honneurs waarneemt achter de draaitafels. Cutnice is geen onbekende In Helmond. Als huis-DJ van de UrbanMatterz dancebattles doet hij jaarlijks een serieuze poging het glas uit onze pui te beuken met een niets ontzienende mix van opzwepende hiphop beats.

Rapbattle & cypher
8 deelnemers uit de voorronde strijden met een zelfgeschreven rapnummer om mooie geldprijzen, optredens, promotie en een photoshoot. 

Dancecrew showcases en Cypher
De performances van de finalisten worden afgewisseld door twee showcases verzorgd door de twee beste HipHop dansscholen die Helmond heeft HOOMRUN en UNITY EIGHT. Het beste van het beste komt voorbij. En als kers op de taart trakteren ze de zaal met een Cypher waarbij het publiek mag uitmaken wie de show steelt.

Concert Kaascouse
En dat is nog niet alles. De avond wordt afgemaakt door een Battle-rapper van naam: KAASCOUSE. Vele freestyle battles wist hij het beslechten met een onbetwiste knockout. Mede bekend van 101Barz en Punchoutbattles. Een bescheiden rapper die zich graag laat uitdagen, maar ook vele toffe tracks op zijn naam heeft staan. Dit wordt een dikke show vol melige opmerkingen!

Het publiek!
Last bus not least: het publiek bepaalt wie de Rapbattle Helmond 2024 wint en beslist ook wie met de 3e prijs naar huis gaat. Zonder publiek geen battle!

scoor hier je tickets
Cacaofabriek logo

Kies een taal