Nieuwe editie van Under The Rainbow

Nieuwe editie van Under The Rainbow

Ons kleurrijke Under The Rainbow-programma is terug met een gloednieuwe editie. Stuk voor stuk kleurrijke, culturele evenementen die allemaal op een andere manier ruimte creëren, kleur geven, ijs breken en scherpstellen. Check hieronder ons inspirerende programma over identiteit.

🗓️ DI 19 DEC - VOORPREMIÈRE 20.000 ESPECIES DE ABEJAS
De achtjarige Aitor wil voortaan als Lucía door het leven gaan. Die verandering gaat niet zonder slag of stoot, hoe hard moeder Ane ook vecht voor de vrijheid van haar kind om te zijn wie ze wil. Als Ane en haar kinderen voor een zomer terugkeren naar haar geboortedorp, beginnen zowel moeder als dochter op te komen voor een lang genegeerde kant van hun identiteit.

🗓️ DO 21 DEC - PANELDISCUSSIE MET SPLINTER CHABOT
Schrijver, programmamaker en presentator Splinter Chabot neemt deel aan een paneldicussie over het thema gender. Splinter en de andere panelleden gaan met elkaar én met het publiek in gesprek om te praten. Verder nemen Marvin Corneille, wethouder Harrie van Dijk en moderator Mels Velterop, bestuurslid van COC Midden-Nederland, deel aan het panel.

🗓️ ZO 4 FEB - GAY SING-A-LONG & -BINGO
Voluit meezingen en dansen met de grootste gay-hits allertijden. Om het feest compleet te maken, houdt dragqueen Crow tussendoor een gay-bingo waarbij leuke prijzen zijn te winnen.

Meer informatie
Cacaofabriek logo

Kies een taal