Eindexamenexpositie Design - Ruimtelijk Vormgever

Eindexamenexpositie Design - Ruimtelijk Vormgever

29 juni – 1 juli 2024

De afgestudeerde studenten van de opleiding Design - Ruimtelijk Vormgever van ROC Ter AA in Helmond presenteren van zaterdag 29 juni t/m maandag 1 juli 2024 hun werk in een eindexamenexpositie in De Cacaofabriek. De studenten zijn er trots op om hun werk te laten zien. Iedereen is van harte welkom (gratis toegang).

De opleiding Ruimtelijk Vormgever is een brede en veelzijdige opleiding waar studenten leren om ruimtes mooi en functioneel in te richten. Studenten worden niet alleen opgeleid in het ruimtelijk ontwerpen, zoals voor interieurs en evenementen, maar ook in styling, illustreren en grafische vormgeving.

Tijdens de opleiding krijgen studenten de kans om hun creativiteit te ontwikkelen en praktische ervaring op te doen met echte opdrachtgevers uit het bedrijfsleven of de overheid. Dit bereidt ze voor op een carrière in verschillende sectoren, zoals interieurontwerp en de vormgeving van tentoonstellingen en festivals.

Met een focus op de creatieve ontwikkeling en veel praktische vaardigheden biedt de opleiding Ruimtelijk Vormgever een solide basis voor iedereen die wil bijdragen aan het vormgeven van onze omgeving.

Elke dag zijn er van 13.00 tot 16.00 uur studenten aanwezig om toelichting te geven op de getoonde werken. Wij nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te nemen en zich te laten inspireren door de creatieve en innovatieve ontwerpen van de studenten.

Cacaofabriek logo

Kies een taal