verzot-op

VERZOT OP

Elke maand, op een donderdagavond, beleef je het beste van onze zuiderburen bij jou om de hoek. Op het menu een typisch Belgisch biertje en lekkere Vlaamse hap. Op het programma: cinema van Vlaamse komaf en een toffe act uit de bruisende Belgische muziekscène. Telkens anders, altijd met kwaliteit.

Iedere maand het beste van België
De komende tijd geniet je iedere maand van het beste van België. In februari stapt Brent Beukelaer de bühne op met warme maar frisse songs. En in maart gaat Frank Vander linden op pad met zijn gitaar. Maar ook schitteren de mooiste Vlaamse op het witte doek. Alvast een voorproefje horen van de toffe acts?

Dat kan via onze Spotify playlist.

EERSTVOLGENDE EDITIE: DO 16 FEB

PODIUM - BRENT BEUKELAER

Brent Beukelaer brengt Nederlandstalige indie-muziek naar de popzaal met songs van zijn album Heen Zonder Weer. Verwacht warme maar frisse klanken en kleine unieke verhalen uit een alternatief universum. Geïnspireerd door artiesten als Nick Drake, Spinvis, Boudewijn De Groot, The National en in het bijzonder Lieven Coppieters.

Bestel hier je tickets. 

FILM - DEALER

De 14-jarige drugsdealer Johnny verblijft in een tehuis voor jongeren met een moeilijke thuissituatie. Johnny maakt deel uit van een bende die onder leiding staat van Luca. Echter droomt hij van een beter leven. Op een dag ontmoet hij de beroemde succesvolle acteur Antony. Er ontstaat een bijzondere band tussen hen.

Bestel hier je tickets.

DIS EN BIER - BELGISCHE KONINGINNEPASTEI EN LA CHOUFFE
Elke maand geniet je van een ander typisch Vlaams gerecht en een lekker speciaalbiertje. In januari staat er een heerlijke Belgische koninginnepastei met Vlaamse frieten en salade op het menu. Proosten doe je met een smaakvolle La Chouffe.

Reserveer hier je tafeltje.

zoek