verzot-op

VERZOT OP

Elke maand, op een donderdagavond, beleef je het beste van onze zuiderburen bij jou om de hoek. Op het menu een typisch Belgisch biertje en lekkere Vlaamse hap. Op het programma: cinema van Vlaamse komaf en een toffe act uit de bruisende Belgische muziekscène. Telkens anders, altijd met kwaliteit.

Iedere maand het beste van België
De komende tijd geniet je iedere maand van het beste van België. In oktober stapt liedjeskunstenaar Stef Kamil Carlens de bühne op, die je kent van dEUS en Zita Swoon. En TSAR B trakteert je in november op een verassende mix van muziek, theater en film. Maar ook schitteren de mooiste Vlaamse op het witte doek. Alvast een voorproefje horen van de toffe acts? Dat kan via onze Spotify playlist.

EERSTVOLGENDE EDITIE: DO 13 oktPODIUM - STEF KAMIL CARLENS
Je kent multi-instrumentalist Stef Kamil Carlens als oprichter van Zita Swoon en oud-dEUS bandlid, maar ditmaal trakteert hij met zijn eenmansband op een bijzondere show. Met een reeks aan instrumenten brengt hij je verfijnde songs die reiken van bluesy melancholie tot funky vrolijkheid. 

Bestel hier je tickets.

FILM - PARADISE TRIPS
Tijdens deze editie van Verzot Op schittert het speelfilmdebuut van Raf Reyntjens op het witte doek. De norse buschauffeur Mario heeft zijn hele carrière gepensioneerden naar het warme zuiden gebracht. Op de vooravond van zijn eigen pensioen moet hij tegen zijn zin een kleurrijke bende jongeren naar een festival in Kroatië brengen. Onderweg groeit het conflict tussen de conservatieve Mario en zijn alternatieve passagiers. Wat Mario’s laatste ritje moest worden verandert al snel in een fascinerende trip, die hem confronteert met zijn vooroordelen en met zijn verloren zoon.

Bestel hier je tickets. 

DIS EN BIER -  BELGISCHE STOOFSCHOTEL EN BOCKBIER
Elke maand maand geniet je van een ander typisch Vlaams gerecht en een lekker speciaalbiertje. De heerlijke hap van deze maand is een smaakvolle stoofschotel, perfect voor alle échte bourgondiërs. Daarnaast geniet je van een lekker sterk seizoensbiertje, Bockbier. 

Reserveer hier je tafeltje.

zoek