eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
benelux pink floyd convention
Benelux Pink Floyd Convention
600 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Op 3 mei 2014 is de Cacaofabriek The Place To Be voor elke Pink Floyd fan!

Hét Pink Floyd evenement van het jaar komt op 3 mei 2014 naar de totaal vernieuwde Cacaofabriek! De derde editie van deze Pink Floyd Fandag is nu al onovertroffen met een uniek slotoptreden van Pink Floyds eigen backing vocaliste Durga McBroom samen met de topformatie Infloyd. Maar er is nog veel meer...

Vanaf 14:00 openen de deuren naar de Pink Floyd-markt, een tentoonstelling van (het 10-jarige) Pink Floyd Fans Nederland, een doorlopende videovoorstelling, een radiostation die de Floydians voorziet van gepaste muziek en er is uiteraard een hapje en een drankje. In de filmzaal is een concertfilm te zien. Rode draad deze dag zijn de albums 'Division Bell' en 'Delicate Sound Of Thunder' die respectievelijk 20 en 25 jaar geleden werden uitgebracht.
Dat de fanclub 10 jaar bestaat maakt deze dag nog feestelijker.
En er is natuurlijk livemuziek!
’s Middags speelt The Use Of Ashes een akoestische set met Pink Floyd-muziek uit de jaren ‘60 en Syd Barrett.

Afsluiter is dus een avondvullend optreden van de band waar geen Pink Floyd fan meer omheen kan: Pink Floyd tribute Infloyd - met special guest niemand minder dan Durga McBroom! Zij toerde met Pink Floyd rond de wereld tijdens de twee laatste toernees van de band, in 1989 en 1994.

zoek