eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
shpritsz & hitsz tour 2023 - wild romance
Wild Romance - Shpritsz & Hitz Tour 2023
100 minuten
za 11 nov 2023 - 21:00 - Popzaal

De legendarische Wild Romance - een band die rockgeschiedenis schreef en nog steeds schrijft - brengt een hommage aan het meest iconische en spraakmakende platina album van Herman Brood & His Wild Romance, 'Sphritz". Het gaat absoluut één groot feest der herkenning worden met al die fijne herinneringen maar ongetwijfeld ook met alle emoties....

Wild Romance speelt dit sensationele album integraal live, aangevuld met vele andere Herman Brood-tophits. Is de Wild Romance eigenlijk wel ooit weggeweest?

Wie aan Wild Romance denkt, denkt in eerste instantie aan de gouden periode van eind jaren '70, begin '80. Herman Brood & His Wild Romance groeien uit tot internationale rockstars zoals Nederland ze maar zelden gekend heeft. Met albums als 'Sphritz', 'Cha Cha' en grote hits als 'Saturday Night', 'Rock and Roll Junkie' en 'Never Be Clever'.

Het was een hoop opwinding als Wild Romance op het podium stond met Dany Lademacher, de door de wol geverfde Belgische gitarist die even hard rockend als subtiel swingend uit de hoek kon komen. En met David Hollestelle, die net zo venijnig kan riffen als hij eruitziet.

Leuk om te vermelden, is dat David Hollestelle onlangs is verkozen tot all time favorite gitarist van het jaar 2023 voor de Benelux, nadat Dany Lademacher deze verkiezing in 2019 al won!

Anno 2023 heeft de Wild Romance the best there is aan boord:
Dany Lademacher - gitaar & vocal
David Hollestelle -gitaar & vocal
Otto Cooymans - keyboards & vocal
Joe de Roeck - lead vocal
Gee Carlsberg - bass
Jan 't Hoen - drums

Zaal open om 20.30 uur. Show start om 21.00 uur.
Tickets kosten 20 euro.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek