eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
cd presentatie - beyond god
Beyond God - CD Presentatie
120 minuten
vr 08 dec 2023 - 20:45 - Popzaal

Beyond God is een female-fronted symfonische metal band uit het zuiden van het land. Hun muziek bevat zowel elementen uit de traditionele (heavy) metal als uit klassieke (!) -en symfo muziek. Stevige gitaren en heftige drums worden gecombineerd met strijk -en blaasinstrumenten en met prachtige vocalen waardoor mooie, atmosferische composities ontstaan.

Beyond God bestaat uit Meryl Foreman - vocals, Mariusz Krawitowski - guitars, Dennis Winkel - bass en oprichter Ferry Guns op drums, piano (en hij is verantwoordelijke voor de orkestraties).
In 2016 verscheen hun eerste album ‘A Moment Of Black’ waarna de band succesvol ging touren over nagenoeg de hele wereld.
Vervolgens werd gestart met de voorbereidingen van een tweede album, waarop de nadruk meer zou moeten komen liggen op agressief gitaarwerk en op een (nog meer) dynamische ritmesectie.
In 2017 verscheen dan ook ‘Dying To Feel Alive’, een album dat zowel door de pers als door fans met enthousiasme werd ontvangen.

Op 8 december 2023 (vandaag dus) komt het 3e album van Beyond God uit; een album dat de status van de band alleen maar zal verstevigen.....

Zaal open vanaf 20.00 uur; show start om 20.45 uur.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek