eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
sweet n' sour & the zone outs - krienouwa
Krienouwa - Sweet n' Sour & The Zone Outs
120 minuten
vr 06 okt 2023 - 20:45 - Popzaal

Krienouwa is een nieuwe muziekreeks waarin we elke maand twee bands met een connectie met Helmond - van geboren en getogen tot werkend in de stad - de gelegenheid geven om in onze popzaal hun muzikale kunsten te kunnen laten horen en zien.

Sweet 'n Sour is een eigenzinnige, energieke rock-coverband uit regio Eindhoven, maar zeker met een connectie met Helmond (werk). Door de opzwepende bas, pakkende riffs én een gouden strot van de frontvrouw laten ze menig publiek versteld staan. De muziek die ze maken, gaat van (hard)rock naar metal, glam- & bluesrock. Ze weten te verrassen met oude klassiekers en eigentijdse covers. Namen als AC/DC, Thin Lizzy, Wolfmother, Anneke van Giersbergen, Mötley Crüe, Weezer, Queen en Jimmy Hendrix geven een goede indruk van het geheel. In 2022 wisten zij bandwedstrijd 'The Night Before Kwalleballen' winnend af te sluiten en betraden zij als publiekswinnaar het podium van Kwalleballen. Sindsdien speelden ze op meerdere festivals in de regio Eindhoven.

De tweede band die vanavond speelt is The Zone Outs. The Zone Outs spelen een mix van disco, funk, soul & rock. "Play it loud, say it proud and feel the vibe of the one and only TZO", luidt hun slogan.

Zaal open om 20.15 uur; show start om 20.45 uur
Tickets kosten 10 euro.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek