eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
vader & vomitory
Vader & Vomitory - 40 Years Of Apocalypse
260 minuten
do 28 sep 2023 - 19:00 - Popzaal

Een avondje death/thrash metal; headbangen totdat je nek los komt te zitten van je romp! Dat is wat vanavond kan gebeuren bij de 40 Years Of Apocalypse Tour van grootmachten Vader en Vomitory, aangevuld met twee supports.

VADER
Vader viert haar 40-jarig bestaan. De Poolse band kan met recht een gigant genoemd worden in het genre. Al die tijd handhaaft de band zich probleemloos in de hoogste regionen van de death metal. Als geen ander weet de band rondom bandleider en boegbeeld Piotr 'Peter' Wiwczarek thrash -en speedmetal in te passen in hun knalharde death metal-basis. Lekker lompe riffs, veel variatie in snelheid, heerlijke dubbele bassdrums: Vader doet het allemaal.

VOMITORY
Ook dit Zweedse gezelschap is al jaren niet meer weg te denken van het death metal toneel. Van 1999 tot 2013 wordt hun muziek door zowel fans als critici met luid gejuich ontvangen. Vooral de alles overrompelende sound van de band maakt indruk. Vervolgens werd het een hele tijd stil rondom de band, maar ze zijn nu heftiger terug dan ooit! Hun nieuwe album 'All Heads Are Gonna Roll' wordt nu al gezien als één van de beste platen van 2023. Dat kun je met eigen ogen en oren ook komen constateren als de heren het podium van De Cacaofabriek betreden.

De twee supports deze avond zijn zeker de moeite waard en laten de nekspieren alvast warm draaien. Skaphos, uit Frankrijk, speelt blackned death metal. Warside, uit Frankrijk, speelt death metal.

Zaal open vanaf 18.30 uur; show start om 19.00 uur.
Tickets kosten 27,50 euro in de voorverkoop.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek