eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
arena - live tour 2023
Arena - The Theory Of Molecular Inheritance Tour 2023
110 minuten
zo 08 okt 2023 - 19:30 - Popzaal

Eén van de meest toonaangevende neo-prog bands van de laatste 25 jaar is zonder twijfel het Engelse Arena.

Arena bestaat 25 jaar en dat hadden oer-leden Mick Pointer en Clive Nolan eigenlijk nooit zo bedacht. Arena begon nadrukkelijk als een project, maar in de loop der jaren is dat project uitgegroeid tot een volwaardige band. Die band bracht vorig jaar hun tiende album uit: 'The Theory Of Molecular Inheritance'. Een album dat een tweede ronde live optredens meer dan verdient! Op dat nieuwe album is voor het eerst de vervanger van zanger Paul Manzi te horen en dat is niemand minder dan Damian Wilson (die we kennen van zijn solo-optredens maar ook van bands als Landmarq, Threshold, Headspace, Maiden United en Star One).

Dat is uiteraard geweldig nieuws voor de vele fans van het stevige neo-progressieve rockgeluid waar deze band in excelleert. Een avond met alleen maar muzikale hoogtepunten dus, gespeeld door een band die op het podium altijd iets extra’s brengt!

Arena anno 2023 bestaat uit drummer Mick Pointer (ex-Marillion), toetsenist Clive Nolan (Pendragon), gitarist John Mitchell (Lonely Robot, Frost, It Bites), bassist Kylan Amos en zanger Damian Wilson.

Zaal open vanaf 18.45 uur. Show start om 19.30 uur.
Tickets kosten 30 euro in de vvk.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek