eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
dormant ordeal - tour 2023 & support sonum & necrotesque
Dormant Ordeal - Support Sonum & Necrotesque
120 minuten
wo 21 jun 2023 - 19:30 - Popzaal

Eén van de beste black/death albums van vorig jaar was het album 'The Grand Scheme Of Things' van het Poolse Dormant Ordeal. En zij komen dus nu naar de Cacaofabriek om hun overheerlijke, brute, technisch hoogstaande metal live ten gehore te brengen.

Dormant Ordeal staat op het punt van doorbreken, dat kan niet anders. Hun overweldigende mix van black -en death metal (denk aan Behemoth maar dan bruter en technischer) maakt zoveel indruk in het wereldje, dat het niet lang meer duurt voordat de band op alle grote festivals te zien zal zijn. Maar nu kun je dus nog in een club komen genieten van het onnavolgbare drumwerk van Radek Kowal, de brulzang van Maciej Proficz en de fantastische riffs én solo's van MAciej Niescioruk.
Het voorprogramma wordt verzorgd door de Italiaanse death metal band Sonum en ons eigen Necrotesque, een old school death metal band die in 2021 werd opgericht en waarin we swingende, groovende en kettingzaaginvloeden kunnen terughoren van bands als Bolt Thrower, Asphyx en Dismember.

Zaal open vanaf 19.00 uur; show start om 19.30 uur.
Tickets kosten slechts 15 euro in de vvk.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek