eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
vierde afbeelding van artiest
vijfde afbeelding van artiest
krisiun & baest - swords into flesh europe tour 2023
Swords Into Flesh Europe Tour - Krisiun, Baest, Defacing God & Triagone
220 minuten
vr 03 nov 2023 - 19:30 - Popzaal

Meer metal in de Cacaofabriek! Vandaag komt een heerlijke package naar onze popzaal. Want ga maar na: wie geniet er niet van de nekspieren-op-de-proef-stellende death metal van bands als het Braziliaanse Krisiun en het Deense Baest?

KRISIUN is de band rondom de gebroeders Kolesne. Het trio timmert al jaren aan de death metal weg en was hier vorig jaar nog te bewonderen als special guest bij show van Nile. De heren maakten toen al veel indruk door hun compromisloze, immer voortdenderende metal.
BAEST bestaat uit een vijftal jonge Deense honden die niets anders lijken te doen dan touren, touren en nog eens touren. Onze programmeur zag ze anderhalf jaar geleden aan het werk en was erg onder de indruk van de energie die de mannen in hun muziek stoppen, elke avond weer. In eigen land inmiddels doorgedrongen tot de absolute metaltop; de rest van Europa zal snel volgen. Check hun signature album 'Necro Sapiens' en je weet genoeg....
Eveneens uit Denemarken komt de female fronted melodieuze death metal van DEFACING GOD, met overduidelijk invloeden van bands als Cradle of Filth, Dimmu Borgir en het vroegere werk van Arch Enemy.
De avond wordt afgetrapt door TRIAGONE, een multicultureel gezelschap met bandleden uit Brazilië, Italië en België en muzikaal te omschrijven als brute, technische death metal, met afwisselend vrouwen -en herenzang.

Tickets voor deze avond kosten 20 euro in de voorverkoop; 25 euro aan de dagkassa.
Zaal open vanaf 19.00 uur.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek