eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
dewolff
DeWolff - Tour 2024
120 minuten
za 27 jan 2024 - 21:00 - Popzaal

DeWolff: een jong en vuurspuwend Hammond-aangedreven powertrio uit Nederland. Het album 'Love, Death & In Between' kwam begin dit jaar uit en verdient het natuurlijk om zo vaak mogelijk live gepromoot te worden middels de weergaloze optredens van de heren. En daarom komen ze nu ook naar Helmond om hun psychedelische southern-rock over ons uit te strooien.

Robin Piso en de broers Luka en Pablo van de Poel zijn zowel energieke als virtuoze muzikanten die je zeker een keer live gezien moet hebben. Ze spelen zo vaak als kan live en dat maakt hen tot een geoliede machine. Pablo is bijvoorbeeld al twee keer verkozen tot de # 1 gitarist van de Benelux.

Naast 8 studioalbums bracht DeWolff 2 live albums, 2 EP’s en een live album met het Metropole Orkest (live @ Koninklijk Theater Carre?) uit, wonnen in 2019 een Edison voor ‘Best Rock’, in 2020 een Buma Award voor ‘Live Like You’ en namen ook al ooit een album op in het diepe zuiden van de VS met Black Keys-producer en Grammy winnaar Mark Neill.

Ze hebben al meer dan 1000 shows gespeeld door heel Europa, maar ook in Australie en zelfs in Rusland en prediken zo hun explosieve mix van bluesrock met een vleugje soul en psychedelica. Ze maken niet alleen muziek, ze ademen muziek.

Zaal open vanaf 20.00 uur; show start om 21.00 uur.
Kaarten kosten 30 euro in de vvk.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek