eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
weak moves en andy & the antichrist - krienouwa
Krienouwa - Weak Moves en Andy & The Antichrist
90 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Krienouwa is een muziekreeks waarin we elke maand 2 bands met een connectie met Helmond (van geboren en getogen, tot ik werk of studeer daar nu)de gelegenheid geven om op ons geweldige podium van de popzaal te staan om zo hun muzikale kunsten te kunnen laten horen en zien.

Twee van de vier bandleden van Weak Moves hebben Helmondse roots en wonen nu in de Randstad. Eén van hen is Jesper Vervoort, Helmonder in Amsterdam en naast muzikant en kunstenaar ook eigenaar van platenlabel FVR.
Na het releasen van hun EP een aantal weken geleden - die zelfs internationale aandacht kreeg! - wil de band nu veel gaan spelen in eigen land. En dan staat Helmond natuurlijk als eerste op het lijstje. Weak Moves zit muzikaal vooral in de hoek van de shoegaze en post-punk, uitgevoerd door zeer getalenteerde muzikanten.

Andy & The Antichrist maakt muziek die een dunne lijn bewandelt tussen pop en heavy indie, waarbij zowel de heupen als de ellebogen van de luisteraar in beweging dreigen te komen. De afgelopen twee jaar hebben ze een aantal singles
uitgebracht, maar met een beetje geluk kunnen we in het najaar een eerste full length verwachten.

Zaal open om 20.15 uur; show start om 20.45 uur.
Tickets kosten 10 euro.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek