eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
vierde afbeelding van artiest
vijfde afbeelding van artiest
platenbeurs cacaofabriek
Platenbeurs - Vinyl CDs en Live Muziek
360 minuten
zo 02 apr 2023 - 11:00 - Popzaal + Foyer

In samenwerking met Ray Elpee uit Eindhoven organiseert de Cacaofabriek weer een platenbeurs vol met bakken aan vette LP's en CD's. Voer voor verzamelaars dus!

Ja, de Cacaofabriek is natuurlijk een perfecte locatie voor het organiseren van een Platenbeurs. Dit keer maar liefst op drie plekken want zowel in de popzpaal als in de foyer en de lichtstraat van de Cacaofabriek zullen handelaren van elpee's, singles en CD's hun waar te koop aanbieden.
Lekker snuffelen tussen oude platen maar ook even kunnen kijken naar nieuwe CD's. Voor elk wat wils dus.

Omdat we dit keer ook de popzaal gebruiken voor de beurs, gooien we er ook wat live muziek tegenaan! TC platenbeurs dus. Total Concept.
Er zal opgetreden worden door niemand minder dan Bertus Borgers (hij zal na zijn optreden ook aanwezig zijn om zijn boeken en albums te signeren voor hen die dat willen!). Bertus is natuurlijk bekend van onder andere Sweet D'Buster, Golden Earring, Herman Brood etc. Ook zal deze middag Toon van den Berg spelen; hij is bekend van bands als Hollander, Tony Delmonte, Toon en de Toontjes etc. En niemand minder dan Helmonds eigen gitaarvirtuoos Herbie Guldenaar zal als laatste het podium betreden om u van heerlijke muziek te voorzien terwijl u door de platenbakken snuffelt....

De beurs duurt van 11.00 tot 17.00 uur en de entree gratis

zoek