eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
wishbone ash
Wishbone Ash - Live Dates Live Tour 2023
100 minuten
za 16 dec 2023 - 21:00 - Popzaal

Alweer 50 jaar (!!!) geleden verscheen het legendarische live album 'Live Dates' van de Engelse band Wishbone Ash. En om dat heuglijke feit te vieren tourt de band dit najaar door Europa en zal het album integraal ten gehore worden gebracht. En deze avond komen ze dat dus doen in onze popzaal.

Wishbone Ash behoeft uiteraard geen nadere introductie. De band heeft - samen met een band als Thin Lizzy - de standaard gezet als het gaat om twin gitaarwerk binnen de wereld van de heavy rock.
En éen van de gitaristen van het eerste uur is nog altijd van de partij in de persoon van Andy Powell. Zijn gitaarpartijen zijn nog altijd uit duizenden herkenbaar. Wie ook nog van de partij is, is bassist Bob Skeat, die al meer dan 25 jaar deel uit maakt van de band. Op drums treffen we Joe Crabtree aan en zanger/gitarist Mark Abrahams (één van de grootste Britse gitaartalenten) maakt het viertal compleet.
Vanavond kun je dus genieten van klassieke tracks a;s 'The King Will Come', 'Throw Down The Sword', 'Phoenix' en 'Blowin Free'. Liefhebbers weten dan genoeg.....

Zaal open om 20.00 uur; show start om 21.00 uur.
Tickets kosten 30 euro in de vvk.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek