eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
solarsister & the march - krienouwa
Krienouwa - SolarSister & The March
120 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Krienouwa is een nieuwe muziekreeks waarin we elke maand 2 bands met een connectie met Helmond (van geboren en getogen, tot ik werk daar nu)de gelegenheid geven om op ons geweldige podium van de popzaal te staan om zo hun muzikale kunsten te kunnen laten horen en zien.

Vanavond is het de beurt aan SolarSister en The March.
SolarSister maakt catchy indy rock doorvlochten met heavy gitaren en een vleugje
westcoast. Een sound die de beste elementen uit de late eighties en de vroege nineties bevat. Swingend, dampend en altijd intens.
Vier mannen uit vier verschillende muzikale richtingen. Liefde. Pijn. Energie. Worstelingen. Littekens. Ervaring. Wijsheid. Het komt goed. De muziek, de song, de show, het publiek is wat er toe doet.
Deze mannen zorgen ervoor dat het stuwt, dat het plakt, dat het ronkt en dat het swingt. Aanstekelijke songs met een eigen smoel, gebracht door een
geoliede machine.
SolarSister:
Stephan van de Kimmenade Leadzang, gitaar
Sander Lieftink Leadgitaar, backings
Fred Sparringa Basgitaar, backings
Maarten ‘Knetter’ van de Kerkhof Drums, backings

Ook van de partij is The March: drie vrienden pakken de instrumenten op en gaan helemaal los, en dat doen ze het liefste met het publiek. Hun invloeden komen uit bands als Biffy Clyro, Toto, Coheed & Cambria en Ghost, maar ze maken ook wel een eigen sound. Tik ze aan en kom naar ze kijken en luisteren!

Zaal open om 20.15 uur; eerste band start om 20.45 uur.

zoek