eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
frank vander linden - zanger/gitarist
Verzot Op - Frank Vander linden
60 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Vanavond ontvangen wij een bijzondere Belgische artiest. Zonder zijn kompanen van De Mens komt niemand minder dan Frank Vander linden voor een solo show naar de Cacaofabriek. De zaal kan lachen èn huilen. Een man, zijn gitaar, zijn muziek.

Een man trekt zijn jas aan en gaat de baan op. Hij neemt zijn gitaar en reist naar een plek waar mensen naar zijn songs en verhalen komen luisteren.
Dat doet hij al jaren, meestal met De Mens, maar soms, zoals in 2009 en 2018, en nu in 2023, helemaal alleen, of hoogstens begeleid door meesterpianist David Poltrock.
Onder zijn arm zitten een aantal covers (van De Mens en anderen), maar vooral songs uit zijn solo-albums “Frank Vander linden” (met “In de walszaal”) en “Nachtwerk” (met het klassieke “Ik dacht aan een vrouw”) en zeker ook uit een in 2023 te verschijnen nieuw werkstuk.

Zonder De Mens schrijft en speelt Frank Vander linden bedachtzamer. De teksten krijgen nog meer aandacht, het vloeiend gitaarwerk springt naar voren. De piano van kompaan David Poltrock benadrukt de intieme, diepsnijdende sfeer. De zaal kan lachen èn huilen. Een man, zijn gitaar, zijn muziek. Intensiteit
gegarandeerd.

Zaal open vanaf 20.15 uur; show start om 21.00 uur.
Kaarten kosten 12,50 euro.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek