eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
harry sacksioni - dat kunnen ze allemaal wel zeggen
Harry Sacksioni - 50 Jaar On Stage
90 minuten
vr 17 mrt 2023 - 20:45 - Popzaal seated

Gitaarvirtuoos Harry Sacksioni viert zijn 50 jaar optreed-jubileum met een nieuw solo programma waarbij een optreden in onze prachtige zaal natuurlijk niet kan ontbreken!

De afgelopen vijftig jaar is Harry Sacksioni ieder jaar op tournee geweest, in binnen- én buitenland. Hij schreef elk tournee nieuwe nummers en dit jubileumprogramma zit vol hoogtepunten uit zijn rijke carrière. Omdat zijn inspiratie om nieuwe composities te schrijven nooit lijkt te stoppen, zal ook zijn nieuwste werk onderdeel uitmaken van dit optreden.

De titel 'Dat kunnen ze allemáál wel zeggen...' verwijst naar een van de vele verhalen uit zijn boek, die vijftig jaar reizen en optreden heeft opgeleverd. Mooie, bizarre, bijzondere en hilarische anekdoten die ook tijdens de voorstelling worden verteld.

Harry’s technisch vermogen om ‘een hele band uit zijn gitaar te toveren’, gemixt met zijn ontwapenende en humoristische verteltrant, maken van dit optreden een overrompelende en persoonlijke gebeurtenis. Niet voor niets is hij Edison winnaar, Ridder in de Orde van Oranje Nassau, werd er een trein naar hem vernoemd en werd hij begin dit jaar voor het twaalfde jaar op rij verkozen tot Beste Akoestische Gitarist van de Benelux.

Zaal open om 20.15 uur; show start om 20.45 uur.
Tickets kosten 23 euro.


Foto's zijn van Jan Swinkels en John de Jong.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek