eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
pan//catwalk - under the rainbow kick off
Under The Rainbow - Pan//Catwalk
90 minuten
vr 09 dec 2022 - 16:00 - Foyer

Met Pan~//Catwalk trappen we een nieuwe reeks Under the Rainbow af, een inspirerend programma over identiteit. Verwacht deze winter een flink aantal kleurrijke, culturele evenementen die allemaal op een andere manier ruimte creëren, kleur geven, ijs breken en scherpstellen.

Van versleten spijkerjack tot extravagante glitterjurk. Onze kleding is een uitdrukking van wie we zijn, willen zijn, en soms moeten zijn. Met twee performers, een violist en een onophoudelijke rij outfits brengt performancegezelschap Zwermers een ode aan de kleurrijke en veelzijdige mens. Wat zegt die ‘tweede huid’ over ons? Draagt de mens kleding of wordt de mens door kleding gedragen? Dompel je onder in een onophoudelijke stroom van kledingwissels ondersteund door een eenmansorkest met viool en loopstation, geïnspireerd op componisten als Hauschka en Philip Glass.

Deze kleurrijke kick off is gratis toegankelijk, iedereen is welkom. Meer Under The Rainbow op deze Paarse vrijdag? ’s Avonds zie je Bros, een romantische komedie over twee mannen met bindingsangst.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek