eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
venus in flames - verzot op
Verzot Op - Venus In Flames
60 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Verzot Op is een nog vrij nieuwe reeks in de Cacaofabriek. Elke maand, op een donderdagavond, kun je genieten van Belgische live muziek in onze popzaal, een speciaal Belgisch biertje en een Belgische film in één van onze filmzalen.

Vanavond is het de beurt aan Venus In Flames.

Venus In Flames is de band van de Belgische singer-songwriter Jan De Campenaere. Venus In Flames werd in 1999 opgericht en werd al snel geselecteerd voor een wedstrijd van Studio Brussel en een jaar later werden ze derde in Humo's Rock Rally, de meest prestigieuze wedstrijd voor bands in België. De band speelde vervolgens als voorprogramma van Novastar, Arid, K's Choice en nog vele anderen. In 2001 verschijnt de EP 'Cynthia's Gone' en in 2003 het debuutalbum 'Notes Of Tenderness', volgens onze programmeur één van de allerbeste Belgische albums uit.
In 2009 volgde de meer akoestische plaat 'Intimacy', met daarop de radiohit 'Hanging On', waarna een tour volgde door België, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. In 2013 kwam dan het album 'Funeral Dancer', met daarop 'Dance With Me', een duet met Sam Bettens dat hoge noteringen scoort in de hitlijsten in Griekenland, Kosovo en Macedonië.

Vanavond zal Venus in Flames solo optreden en zowel oud als nieuw materiaal spelen.

Zaal open vanaf 20.15 uur; optreden start om 21.00 uur.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek