eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
the night flight orchestra
The Night Flight Orchestra - Death To False AOR Tour
120 minuten
za 12 nov 2022 - 20:45 - Popzaal

The Legacy continues… Vorige week - op 14 september om precies te zijn - overleed gitarist David Anderson van The Night Flight Orchestra. Kort voor zijn overlijden gaf David aan bandleider Bjorn aan dat hij erop stond dat de band door bleef gaan. De band waar ze samen 12 jaar geleden mee begonnen waren. En is er een betere manier om het leven van David te vieren dan door het doen van enkele live shows? Nee dus. En daarom staat de band vanavond op de planken van de Cacaofabriek.

Om David te eren werd de naam van de korte tour 'Death To False AOR'. Want als er één ding was waar David van hield, was het échte AOR.

De band werd destijds opgericht door enkele liefhebbers van melodieuze rock die al in andere bands speelden (Soilwork, Arch Enemy, Mean Streak), maar die dus ook graag iets anders wilden doen.
Inmiddels zijn we 5 studioalbums, 2 nominaties voor Zweedse grammys en veel complimenten van zowel publiek als pers verder. De band rondom Bjorn Strid heeft grote stappen gezet als het gaat om het perfectioneren van hun liefde voor de hardrock uit de jaren '80 bijvoorbeeld door songs als 'Domino','Lovers In The Rain' en 'This Time'.

Dit exclusieve NL concert mag je natuurlijk niet missen!

Deuren open vanaf 20.00 uur; show start om 20.45 uur.
Tickets kosten 25 euro in de vvk.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek