eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
jan akkerman - walk of my life tour featuring phil bee
Jan Akkerman - Jan Akkerman 75 Jaar Tour
90 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Zelfs voor een van de allerbeste gitaristen staat de tijd niet stil. Jan Akkerman werd namelijk eind 2021 alweer 75 jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden met een speciale tour. Daarbij slaat hij Helmond natuurlijk niet over!

Jan Akkerman behoort met een omvangrijke carrière van zo'n 60 jaar tot een van de meest gerespecteerde gitaristen van Nederland. Met de progressieve rockband Focus maakte Akkerman in de jaren '70 wereldwijd furore en bouwde hij een imposante internationale carrière op.

Gedurende deze avond - onderdeel van de Walk Of My Life-tour - zal Akkerman's muzikale loopbaan centraal komen te staan. Op de setlist staan nummers van Johnny & His Cellar Rockers, The Hunters, Brainbox en Focus tot solostukken van zijn laatste album ‘Close Beauty’ (2019). Jan zal deze avond vergezeld worden door niemand minder dan zanger Phil Bee (o.a. bekend van The Voice Senior en van zijn eigen band) en zijn meer dan voortreffelijke band (Coen Molenaar, Marijn van den Berg en David de Marez Oijens). 2022 wordt zijn jubileumjaar en deze show heeft nog altijd de weergaloze Jan Akkerman als stralende middelpunt!

Zaal open om 20.00 uur; show start om 21.00 uur.
Kaarten kosten 23,50 euro in de voorverkoop; 25 euro aan de dagkassa.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek