eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
krienouwa
Krienouwa - Brandtastic en Trio Vrolijk
120 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Krienouwa is een muziekreeks waarin we elke maand 2 bands met een connectie met Helmond (van geboren en getogen, tot ik werk of studeer daar nu)de gelegenheid geven om op ons geweldige podium van de popzaal te staan om zo hun muzikale kunsten te kunnen laten horen en zien.

Vanavond is het de beurt aan Brandtastic en Trio Vrolijk.

Als er één Helmondse, of eigenlijk Brandevoortse, band is dan is het Brandtastic wel. Begonnen als blaasgroep in 2014 maar inmiddels letterlijk uitgegroeid tot een band van formaat. Want maar liefst 10 muzikanten uit Brandevoort en omstreken spelen pakkende nummers die meer of minder voor de hand liggen maar je wel altijd in beweging brengen.
Zangeres Marlous: “We hebben natuurlijk wat wisselingen gehad en moesten ook onze eigen muzikale draai vinden maar sinds een tweetal jaren zijn we een steady groepje muziekvrienden met een lekker repertoire, al zeg ik het zelf.”
Met een uitgebreide bezetting van drums, bas, toetsen, twee gitaren, drie blazers en twee zangeressen speelt Brandtastic muziek uit alle decennia vanaf de 70’s tot nu, met de nadruk op pop, funk en rock. Van Phil Collins tot Bruno Mars, van The Doobie Brothers tot Volbeat en van The Jackson Five tot Toto.

“We vinden het geweldig om in de Cacaofabriek te kunnen spelen. Een echte thuiswedstrijd voor hopelijk een groot thuispubliek”, aldus Marlous.

Trio Vrolijk
Trio Vrij Vrolijk bestaat uit Eric Bogers, Wiljan van Gerven en Werend Berkers.
Zang in combinatie met contrabas, gitaar en accordeon zorgt voor een nostalgische sfeer, tevens terug te vinden in de kledingstijl van het trio.
Het repertoire is breed georiënteerd en omvat veelal bekende meezingers. De nummers worden meerstemmig gezongen in zowel het Nederlands, het Engels en af en toe in het Frans.

Zaal open vanaf 20.15 uur; 1e optreden start om 20.45 uur.
Tickets kosten 10 euro.

zoek