eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
amarok
Amarok - Hero Tour 2023
180 minuten
vr 20 jan 2023 - 20:30 - Popzaal

Eén van de beste bands in het progressieve rock segment is het Poolse Amarok. En hoe mooi is het dan, dat we deze band vanavond mogen begroeten in onze popzaal!

Amarok werd opgericht in 1999 door gitarist/zanger/Multi-instrumentalist Michal Wojtas en gitarist Bartosz Jackowski. Samen maakten ze enkele studioalbums, die wereldwijd werden uitgebracht.
Vanaf 2003 is Amarok echter het solo project van Michal. In 2017 - inderdaad, na een pauze van maar liefst 12 jaar!! - verscheen het 4e album van de band, 'The Hunt', waarop bijdragen te horen zijn van Colin Bass (Camel) en Mariusz Duda (Riverside, Lunatic Soul). In 2019 collaboreerde Wojtas met de Engelse choreograaf James Wilton, wat uiteindelijk resulteerde in het album 'The Storm'. Midden in de moeilijke tijden van corona nam Wojtas met twee nieuwe muzikanten - Konrad Zielinski op drums en multi-instrumentalist Kornel Poplawski - het laatste studioalbum 'Hero' op. Een prachtig progressive rock album dat de fans van Riverside, Pink Floyd en Airbag ongetwijfeld zal aanspreken!En dit album komt de band deze avond promoten in de Cacaofabriek.

Tickets kosten 20 euro in de voorverkoop; 25 euro aan de dagkassa.
Zaal open vanaf 20.00 uur; show start om 20.30 uur.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek