eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
voltage
Voltage - Tomorrow Hits Today Tour 2022
120 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Er komt weer nieuwe muziek aan van Voltage, de band rondom Helmonds trots Dave Vermeulen. En die nieuwe muziek wil de band ook graag presenteren middels een uitgebreide tour door ons land. En waar kan die tour beter starten dan in hun hometown?!

Het is dus tijd voor nieuwe muziek! Onlangs verscheen de tweede nieuwe single, genaamd 'I'll Be Alright'! Deze song heeft als thema: ‘De overtuiging dat het uiteindelijk goed komt’! Welke donkere wegen je ook moet bewandelen, hoeveel donkere wolken er ook boven je hangen. De sterke gedachte van de lichte dagen die aan het einde van de donkere tunnel altijd zichtbaar zullen zijn geven je kracht om door te gaan.

De band heeft inmiddels een eigen identiteit ontwikkeld, iets wat voor voorman Dave Vermeulen belangrijk was. ''Met ‘It’s About Time’ zijn we weer een stap verder in onze ontwikkeling gekomen en in het neerzetten van een eigen identiteit. Dat is voor mij het allerbelangrijkste, dat we een eigen identiteit hebben. Je moet kiezen voor je eigen geluk, wat niet altijd makkelijk is.
Maar wel noodzakelijk.”

Voltage werd in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen, toen nog als coverband. Al snel verschoof de focus van covers naar eigen materiaal. Dit resulteerde in een eerste EP in 2012 en debuutalbum Travellin’ Men in het voorjaar van 2015. In 2017 verscheen‘Around The Bend’ en in 2020 volgde het 3e album 'It's About Time'. De band deed inmiddels verschillende eigen clubtours, speelde op festivals als Paaspop en Zwarte Cross en deed diverse voorprogramma’s voor grote bands.

Zaal open vanaf 20.00 uur; show start om 21.00 uur.
Tickets kosten 16 euro in de voorverkoop; 17,50 euro aan de dagkassa.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek