eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
jessie gordon & ginger blues
Ginger Blues - Featuring Jessie Gordon
120 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Jessie Gordon is een Australische jazz-blues zangeres die sinds enkele jaren regelmatig door Europa tourt. Zij wordt begeleid door de crème de la crème van de Berlijnse jazz/blues scene en treden vanavond gezamenlijk op als Ginger Blues.

Jessie Gordon begon als 16-jarige een carrière als veelzijdig zangeres; zo maakte ze zowel deel uit van een jazz duo maar ook van een big band. Ze tourde over de hele wereld en won verschillende musical -en cabaret awards met haar geweldige stem.
De drie heren die haar vanavond begeleiden behoren tot het beste wat Duitsland te bieden heeft in de jazz -en blues scene. Ze worden in heel Europa gevraagd als sessie muzikanten voor vele projecten. Gitarist Jan Hirte wordt gezien als één van de beste gitaristen van Duitsland en met zijn band Blue Ribbon won ook hij verschillende awards.
Het eerste album van Ginger Blues, 'Berlin Nights', kon rekenen op lovende kritieken en steeg direct door naar de 3e plaats op de ITunes Bluescharts. In 2020 verscheen het tweede album 'Unknowable Journey' wat ook weer geroemd werd.

De band staat voor een geweldige mix van blues, jazz, country en swing.
Zaal open vanaf 20.15 uur; show start om 21.00 uur.
Tickets kosten 15 euro in de voorverkoop.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek