eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
derde afbeelding van artiest
the smiths presumably
The Smiths Presumably - The music of The Smiths
90 minuten
Geen voorstellingen gevonden

The Smiths Presumably is een Antwerpse tribute band van The Smiths en Morrissey, één van de meest invloedrijke bands en eigenzinnige artiesten uit de rockgeschiedenis. The Smiths Presumably speelt de grootste hits van The Smiths en Morrissey - krachtig, accuraat en vol overgave- van 'This Charming Man', 'Bigmouth Strikes Again' en 'There Is A Light That Never Goes Out' tot 'Suedehead', 'Everyday Is Like Sunday' en 'First Of The Gang To Die'.

De aantrekkingskracht van The Smiths en Morrissey blijft torenhoog, zoals bijvoorbeeld blijkt uit de heruitgave van 'The Queen Is Dead' en de vele referenties naar Smiths en Morrissey-songs in films als 'Bumblebee' en series als 'Black Mirror'. In zowat alle populaire indiebands van tegenwoordig waart de geest van The Smiths nog rond.

Morrissey-aficionado Jürgen Wendelen charmeert en overtuigt al sinds 2005 fans wereldwijd met accurate en innemende shows, 12 jaar lang in de internationaal geprezen UK tribute band The Smiths Indeed, daarna in Morrissey Indeed en nu in The Smiths Presumably. Zijn stem, uitstraling, looks en stage-act herinneren je aan de glansperiode van de Britse zanger. In haar korte bestaan speelde The Smiths Presumably al bijzonder gesmaakte shows in o.a. Antwerpen,Keulen, Manchester (The Factory), London, Leeds en Birmingham. En vanavond dus in de Cacaofabriek!

Voor en na het optreden van The Smiths Presumably zal DJ Frogson zorgen voor alternatieve muziek uit de jaren '80 en '90.

Zaal open vanaf 20.00 uur; show start om 21.00 uur.
Tickets kosten 15 euro in de voorverkoop; 17,50 asn dagkassa.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek