eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
christian death - exclusief nl concert
Christian Death - Evil Becomes Rule Tour 2022
90 minuten
Geen voorstellingen gevonden

Eén van 's werelds meest vooraanstaande gothic bands komt voor een exclusief NL optreden naar de Cacaofabriek; Christian Death!

Ze worden gezien als de grondleggers van de Amerikaanse gothic rock, Christian Death. Vanaf het begin zette de band zich af tegen alles wat met religie en moraliteit te maken heeft en waren ze altijd op zoek naar provocatie. Shockeren, dat wilde de band, door haar teksten, hoesontwerpen van albums en haar kleding.
De muziek van Christian Death draait vooral om gitaren, geluidseffecten, als een soort van horror soundtrack, aangevuld met een theatrale presentatie in de geest van artiesten als David Bowie en Roxy Music.
Sinds het vertrek van oprichter Rozz Williams in 1985 is het roer van Christian Death stevig in handen van gitarist Valor Kand, die overigens al meer dan 25 jaar wordt bijgestaan door zangeres en bassiste Maitri.
In mei van dit jaar verschijnt het nieuwe Christian Death album 'Evil Becomes Rule', een album dat de band vanavond live komt voorstellen in de Cacaofabriek.

Zaal open vanaf 20.00 uur
Tickets kosten 20 euro in vvk.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek