eerste afbeelding van artiest
tweede afbeelding van artiest
sister luck - support shotgun shadow
Sister Luck - A Tribute To The Black Crowes
90 minuten
Geen voorstellingen gevonden

In december 2020 speelde band al in de Cacaofabriek. Toen was het verplicht seated en voor maximaal 30 personen. Nu komen ze terug. En kan iedereen gewoon staan, zingen en springen!

En de energie knalt van het podium af!

Rock ‘n’ Roll en Blues zijn de echte smaken die je bij dit optreden tot in de finesses zult proeven. De muzikale chemie van deze band is iets dat je móét ervaren. En de authentieke sounds laten je nog een week na afloop resoneren! Verwacht dus geen standaard bandje dat wel even wat songs naspeelt: het is alles of niks voor Sister Luck.

De grote hits komen uiteraard voorbij, veelal met smaakvolle eigen muzikale toevoeging. Denk natuurlijk aan 'Remedy', 'Hard to Handle', 'Jealous Again' maar bijvoorbeeld ook 'Seeing Things', 'Twice As Hard' en natuurlijk 'Sister Luck'. Ze staan garant voor een knallende set met ruim 80 minuten nostalgische heerlijkheid.

De band bestaat uit musici uit deze regio. En allemaal met veel ervaring door het jarenlang spelen op grote podia en festivals, onder andere in bekende tributes zoals die van Fatal Flowers, Anouk en Van Halen.

Lead vocals: William Finta
Guitars: Ruben Heijster
Guitars/steelguitar: Richard van Leeuwen
Keys: Jorick de Kruif
Drums: Bardo Koolen
Bass: Coen Pots

Support wordt deze middag verzorgd door Shotgun Shadow. Na jarenlang (sinds 1992!!) met veel succes een repertoire gespeeld te hebben van Rock & Roll, Blues, Country en Southern Rock besloten de mannen van Shotgun Shadow het anders aan te pakken. De nummers van The Georgia Satellites en later Dan Baird waren altijd al de big favorites om te spelen, dus waarom geen hele set hiervan?
Shotgun Shadow is vanaf nu dus The Dan Baird Fan band!


Zaal open vanaf 15.00 uur; show start om 15.30 uur.
Tickets kosten 12,50 euro.

klik hier om akkoord te geven op het plaatsen van marketing cookies en deze video te bekijken

zoek